no i sam sobie pomogłem mój motor to TU 3CA moc silnika 60KM i auto nie na żadnym wtrysku jednopunktowym tylko na gażniku Solexa sterowanym elektronicznie
madafaka podaj mi oznaczenia literowe z silnika powiem ci ile masz koni dorewałem książke p 205 ze szwajcariimoże coś pomoge. Na silniku oprócz tabliczki z numerami powinna być jeszcze jedna podaj co na niej pisze
majpio pisze:madafaka podaj mi oznaczenia literowe z silnika powiem ci ile masz koni dorewałem książke p 205 ze szwajcariimoże coś pomoge. Na silniku oprócz tabliczki z numerami powinna być jeszcze jedna podaj co na niej pisze
Zakladajac ze nikt przekladki silnika nie zrobil(i tabliczke przelozyl ze starego silnika)
majpio pisze:Mav oczywiście że to trzeba brać pod uwage. A u nas w polsce to proceder nagminny
W stanach np. nie ma czegos takiego jak numer silnika...
Po rostu to czesc zamienna i ja uwazam ze maja racje...moge wymienic skrzynie, to czemu nie moge silnika?
owszem .Ale rózne są podejścia.Nie można porównywać stanow do polski.Tam przy ich zarobkach nie ma problemu z kupnem samochodu, samochód dla nich to rzecz pomagająca w pracy, a dla polaków to jeszcze coś co określa status i świadczy o majętności no może troche przesadziełm. Ale przy obecnych warunkach to długo jewszcze będe kombinacje z autami