tylne zawieszenie puga :)
- aroslaw
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
tylne zawieszenie puga :)
witam
mam takie pytanie : podczas jazdy wystepuje pukanie. Poszukalem przyczyny i okazalo sie ze w tylnym amorku wyrobila sie dolna guma i ona powoduje stukanie . Mial ktos juz cos takiego ?? Czy mozna wymienic sama gume czy trzeba caly amorek ?? Dzieki za wszystkie porady :]
mam takie pytanie : podczas jazdy wystepuje pukanie. Poszukalem przyczyny i okazalo sie ze w tylnym amorku wyrobila sie dolna guma i ona powoduje stukanie . Mial ktos juz cos takiego ?? Czy mozna wymienic sama gume czy trzeba caly amorek ?? Dzieki za wszystkie porady :]
witam,
dla pewnosci odkrec amortyzator, bo rzeczywiscie moze to byc belka.
u mnie stuk byl jak z amora a sie okazalo ze poszla belka, wlasnie wszystko wczoraj zlozylem( koszt lozyska obie strony + jeden czop + tulejka w wybite gniazdo lozyska w belce = 600 zl
), sam rozebralem wszystko a wymiane czopu tulejka itp dalem do serwisu. a co do tej gumki to wykrec to, idz do sklepu i napewno cos sie dobierze, jest tyle roznych tulejek ze musi cos sie znalezc, ostateczne rozwiazanie to kupic tzw. gume w plynie ( cos w rodzaju silikonu ) wypelnic szczeline ta guma i tez bedzie chodzilo
dla pewnosci odkrec amortyzator, bo rzeczywiscie moze to byc belka.
u mnie stuk byl jak z amora a sie okazalo ze poszla belka, wlasnie wszystko wczoraj zlozylem( koszt lozyska obie strony + jeden czop + tulejka w wybite gniazdo lozyska w belce = 600 zl