dzisiaj czyściłem sobie autko, i tak sobie pomyslałem ze zdejme tylne lampy i wyczyszcze wszystko pod nimi. (Myślałem ze zejdzie cała lampa) - a tu byłem mile zaskoczony ze schodzi tylko klosz a nie cała lampa. Przynajmniej mogłem wyczyścic srodek lampy (było dosyc zakurzone) i teraz świeca duzo lepiej. i jak na 14 letnie auto to ma rewelacyjne tylne oswietlenie. (Nawet mój drugi samochód - Toyota Camry z 93' nie ma tak dobrych tylnich lamp
Największa radość z jazdy GTI - gdy stal pare miesiecy w garazu
mnie sie lampy nowego typu bardzo podobaja, mam takie i czasem jak wyjezdzam od siebie i zamykam brame (wieczorem) to lubie popatrzec jak swieca
schiza co ?
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Pieraś pisze:mnie sie lampy nowego typu bardzo podobaja, mam takie i czasem jak wyjezdzam od siebie i zamykam brame (wieczorem) to lubie popatrzec jak swieca
schiza co ?
moge ci pomoc w odschizowaniu sie
zamienmy sie lampami (stare juz nie sa tak urokliwe :p )
no nowa sa zajebiste bo te starsze to jakos nie robia hehehhe tak sie jak ktos bedzie chcial to sprzedam mu moje nowszego typu bo chce lexus style zamontowac ale to jeszcze nie teraz mysle ze 100zl za dwie nowego typu to przyzwoita cena
TOMEK-TARNÓW pisze:no nowa sa zajebiste bo te starsze to jakos nie robia hehehhe tak sie jak ktos bedzie chcial to sprzedam mu moje nowszego typu bo chce lexus style zamontowac ale to jeszcze nie teraz mysle ze 100zl za dwie nowego typu to przyzwoita cena
TOMEK-TARNÓW pisze:no nowa sa zajebiste bo te starsze to jakos nie robia hehehhe tak sie jak ktos bedzie chcial to sprzedam mu moje nowszego typu bo chce lexus style zamontowac ale to jeszcze nie teraz mysle ze 100zl za dwie nowego typu to przyzwoita cena
te lexys style wogole do puga nie pasuja, moze gdyby inaczej byly zaprojektowane ...
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.