!!!!!!!!!!!!!! KAŻDA OPINIA JEST ISTOTNA!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawet nie chodzi o te brakujace 100ccm...samer pisze: Temu 1.9 brakuje 0.1A w rajdach nie mozna powiekszac pojemnosci , tak wiec nie opaca sie jezdzic z troche mniejszym silnikiem niz jest to mozliwe w N3 czy A7
Lani sie podobno rewelacyjnie na szutrze prowadzi, i to wlasnie Nka...Kaktus pisze: Warto jednak wspomniec ze Pugiem 205 GTI 1.6 Wiesiek Bak byl 2 w PPZM w klasie w 2003 roku! Nie dal rady jedynie Skodzie Felicji KitCar, ale za to pokonal np. dwa peugeoty 206 XS oraz inne wynalazki typu wlasnie Honda, czy jakies Lanosy (ktore swietnie sie prowadza)!
Przeciez pisalem ze moze zdazyc sie honda...wozek pisze:poniekąd masz rację ale jesli sie zdarzy VTEC (nawet z przeciętnym kierowcą) to na suchym niema o czym marzyć (pugiem 1,6) a takich rajdów jest przewaga w polsce![]()
Nadal nie jestem zdecydowany ale narazie przewage ma 1,9 (ze względu na wieksze możliwości ingerencji w silnik i hamulce) z tych info które narazie mam.
Dzieki za dotychczasowe info. Czekam na dalsze opinie.
A to napisal wozek w swoim pierwszym poscie w tym temaciePara... pisze:Kolega sie pyta o różnice i naszą opinie bo chce jeździć po ulicach a nie na rajdach więc Samer i Mavwyluzujcie hehee
wozek pisze:dzięki z wszystkie opinie (nieukrywam pomogły) raczej się zdecydowałem 1,9 GTI (najwiekszy wpływ miały hamulce i możliwości silnika) co tam 20KM da sie nadrobić(do astry czy kadeta)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przy okazji fajna rzecz ten fanklub dużo się można dowiedzieć o Pugach
![]()
![]()
![]()
Jak kupię to pewnie będę częstszym gościem![]()
![]()
Jak ktoś ma do sprzedania lub namiar na dobry egzemplarz to będę wdzięczny za namiary