PEWIEN PROBLEM

Dyskusje na temat napraw silnikow starszego typu - tzw leżaków
michal_enduroman
Nowicjusz
Posty: 11
Rejestracja: 15 lis śr, 2006 4:00 pm
Numer Gadu-gadu: 0
Lokalizacja: Rymanów Zdrój

PEWIEN PROBLEM

Post autor: michal_enduroman » 05 lut pn, 2007 4:24 pm

Witam mam pewien problem, mianowicie czasami jak przejade przez głęboką kałuże zwłaszcza w takim okresie zimowym jak panuje obecnie auto mi plewi.....nie wiem czy woda do gaźnika sie dostaje czy jaki czort.....musze chwile pogazować, żeby było ok czyli tak jakby gdzieś sie woda dostawała.....co poradzicie ?? Zaznaczam ,że mam 1351 leżaka. POZDRO FOR ALL

Awatar użytkownika
Orfister
Moderator
Posty: 5717
Rejestracja: 06 wrz śr, 2006 8:36 am
Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
Numer Gadu-gadu: 2690638
Lokalizacja: Gostynin
Kontakt:

Post autor: Orfister » 05 lut pn, 2007 4:38 pm

Co to znaczy że auto plewi ??? :mrgreen:

michal_enduroman
Nowicjusz
Posty: 11
Rejestracja: 15 lis śr, 2006 4:00 pm
Numer Gadu-gadu: 0
Lokalizacja: Rymanów Zdrój

Post autor: michal_enduroman » 05 lut pn, 2007 4:47 pm

to znaczy, ze fura nie chodzi równo przygazujesz a on wchodzi na obroty jak impreza z boxterowskim slangiem......:) tutututu. Czaisz już baze ??:>

Awatar użytkownika
Orfister
Moderator
Posty: 5717
Rejestracja: 06 wrz śr, 2006 8:36 am
Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
Numer Gadu-gadu: 2690638
Lokalizacja: Gostynin
Kontakt:

Post autor: Orfister » 05 lut pn, 2007 4:56 pm

Si sinior...
Najprawdopodobniej ci zalewa układ zapłonowy, cieżko by woda do gaźnika wlazła, ale bardzo łatwo pochalapać kable w leżaku...

b182
Uzalezniony
Posty: 689
Rejestracja: 09 cze czw, 2005 10:40 pm
Posiadany PUG: NJE MAM JUSZ PEŻOTA
Numer Gadu-gadu: 6262732
Lokalizacja: Gorlice i okolice :)
Kontakt:

Post autor: b182 » 05 lut pn, 2007 5:56 pm

Sprzedaj auto komuś kto ma ogródek działkowy. Bedzie zadowolony jak mu auto go wyplewi :D
Pug sprzedany

PANDEIVEK
Nowicjusz
Posty: 92
Rejestracja: 17 wrz ndz, 2006 6:54 pm
Posiadany PUG: 406 2.1 td familiale
Numer Gadu-gadu: 8397047
Login tlen: 3173277
Lokalizacja: sosnowiec

Post autor: PANDEIVEK » 05 lut pn, 2007 8:19 pm

mialem ten sam problem zalewało kabelki i to zdrowo, proponuje wymienic

ODPOWIEDZ