Jak by nie patrzyl humve ma racje. Jeden lubi to, inny tamto.
Ja uwazam ze Peugeot 205 GTI w ogole nie powinien byc ruszany. Oryginalny, z ladnym, swiezym, zadbanym, blyszczacym lakierem, wypolerowanymi felgami jest idealny. Wystarczy spojrzec na Griffe w tym temacie
http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=1197. Idealny.
Virtual tuning traktuje jako zabawe, nie patrze na to w taki sposob, ze "jakbym sobie takie auto kupil to bym je tak przerobil". Jakbym sobie takiego Griffe czy nawet "zwyklego" zadbanego GTI kupil, to bym go tylko mieciutka sciereczka polerowal i nic bym nie zmienial

A po to mam komputer zeby sobie experymentowac. W photoshopie nie ma granic, mozna robic co sie tylko zechce (oczywiscie trzeba miec pewne umiejetnosci techniczne w poslugiwaniu sie oprogramowaniem - ja nad swoimi jeszcze pracuje

). I nie znaczy ze juz zaraz bede swoj woz w rzeczywistosci robil jak to widac na przerobionym zdjeciu.
Dlatego nie podoba mi sie jak czlowiek ocenia i mowi, ze ktos ma spaczony gust. O gustach sie nie dyskutuje, jeden cos lubi a inny nie. Czy cos jest ladne to rzecz wzgledna.
Wiec na przyszlosc wolalbym zebysmy przy ocenianiu prac bardziej sie skupili na wykonaniu technicznym zdjecia, ogolnym pomysle i jakosci wprowadzonych przerobek, zamiast mowic ze ktos ma spaczony gust.
Slowa krytyki sa jak najbardziej na miejscu, ale bardziej by mi zalezalo zeby mi ktos powiedzial jakie widzi niedociagniecia, ktore ja moglem przeoczyc, albo poprostu nie umialem sobie z nimi poradzic. Kazdy tez ma prawo wyrazic opinie czy mu sie dany pomysl w ogole podoba czy nie, ale tez mowienie ze przez dana przerobke "samochod zatracil swoj chrakter" tez jest smieszne. To jest dzial VT i ciezko mi jest sobie wyobrazic przerobke, po ktorej samochod nie stracilby swojego pierwotnego charakteru. No chyba ze to by byla przerobka polegajaca na wklejeniu innych kolek i obnizeniu nadwozia. Tylko wtedy nie oplaciloby mi sie, przy wszystkich mozliwosciach jakie oferuje, w ogole instalowac photoshopa, bo taki VT mozna zrobic w paint brushu.
Wiec zamiast wmawiac sobie nawzajem ze sie nie znamy, nie mamy smaku i mamy spaczone gusta lepiej skupmy sie na rzeczach waznych

A przod tego bialego Rallye po przerobce trafia w moj gust, i pod wzgledem technicznym tez jest ok.