Nie jestem w tej chwili w stanie powiedziec czemu jedni widza fotki, a inni tylko krzyzyki... Ja widze te samochody.
Do niedawna w ogole nie wiedzialem jak te zdjecia tu umieszczac
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ninja pisze:Nie jestem w tej chwili w stanie powiedziec czemu jedni widza fotki, a inni tylko krzyzyki... Ja widze te samochody.
Do niedawna w ogole nie wiedzialem jak te zdjecia tu umieszczac
a ja mogę CI odpowiedzieć ...
LIMIT TRANSFERU ...
jak raz wczytałes te fotki to przeglądarka je sobie zapisała na dysku i nie bierze ich z servera tylko z Twojego dysku.A jak ktoś pierwszy raz chce je obejrzeć i klika na ten wątek to foty wczytują się z servera a on czasami jest zablokowany limitem transferu.Próbujcie kilka minut po pełnej godzinie powinno sie udać
aahh i te lusterka pełen profesjonalizm... może chcesz zostać moderatorem
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
nadal nic już chyba wszystko zrobiłem z tym linkmi i nic może coś mój komp nie chce wiedzieć od ninjy zdięć albo jak ninja się zalogował to jaest coś takiego ninja_hk.fm może że po ninja nie czeba było by dawać tej spacji i dopiero hk ale nie wiem ja napewno tych zdięc nie widze
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
no nie działa nie wiem ale coś chyba mam z przeglądarką może moja przeglądarka coś nie umi pojąc twojego adresu "ninja_hk.fm " ale nic no nie zobacze sobie co żeś zrobił
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ