Miejsca na głośniki w drzwiach przednich

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Rekin
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Miejsca na głośniki w drzwiach przednich

Post autor: Rekin »

Witam - przeczytałem w którymś poście że tam jest miejsce 13,5 cm - jeżeli kupie głośniki 13 cm to spokojnie je tam zamontuje czy będzie jakaś przerwa itp. ???

p.s. - są w sprzedaży głośniki 13,5 cm bo się za bardzo nie orientuję :cry:
maJkeL

Post autor: maJkeL »

wiesz co ja mam normalne 13 i dolegają wszędzie dobrze, nie ma rzadnych szpar,jezeli są to oryginalne miejsca i nikt nic nie kombinowal,nie rozpiłowywał to mysle ze nie bedzie problemu

pozdrawiam
ariel

Post autor: ariel »

Majkel ma rację... 13 to jest to :wink: Ale ja mam zestaw odseparowany, a nie wiem jak jest np. z głośnikami dwudrożnymi? Czy tweetery nie dotykają seryjnej maskownicy?
maJkeL

Post autor: maJkeL »

mialem 2 drozne kenwoody i tez bylo ok, mysle ze jezeli głosnik jest jakiejs normalnej produkcji i bez wydziwiania to chyba ten tweeter w srodku jest mniej wiecej na rowni z górą głosnika i nie wystaje, ale nie wiem bo nie miewalem zbyt duzo takich głosników, trzeba wierzyć w inteligencje konstruktorów ktorzy przemysleli ewentualne klopoty z montazem przy ewentualnych wypukłosciach, na wszelki wypadek jednak lepiej zerknąc przed kupnem czy rzeczywiście nic nie wystaje.

pozdrawiam
Rekin
Nowicjusz

Post autor: Rekin »

ok dzięki :D
Awatar użytkownika
przemo
Junior

Post autor: przemo »

Tweetery dotykaja ale seryjna maskownica jest na tyle "gietka" ze bez problemu mozna ja zalozyc na glosnik dwudrozny. Mialem tak kiedys u siebie 8)
205 1.9 D - kupa dymu i smrodu ale pedzi do przodu ;P
p.s. nie drażnij lwa
http://www.przemo.205.pl
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

ja mam dosc sterczace :> tweetery i jest odstep od maskownicy =] zerwalem siateczke z niej niedawno, o niebo lepiej =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
ODPOWIEDZ