jak podlaczyc radio?

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
charly_says

jak podlaczyc radio?

Post autor: charly_says »

mam pyt. jak podlaczyc radio,wsumie to chodzi mi o samo zasilanie! - kostka ISO.
dedos 1

Post autor: dedos 1 »

mozesz napisac troche wiecej o twoim problemie bo za bardzo nie wiadomo o co ci chodzi
ale jak znam, zycie to pewnie o to gdzie podlaczyc kabel do kosci
STM
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: STM »

Musisz kupic przejsciowke z szerokiej kostki standardowej jaka maja Peugeoty na kostke ISO i wtedy podlaczysz wszytsko
Jedziesz Czesiu?...Jade jade...a nie z Toba to nie jade bo nie dojade!!!....
charly_says

Post autor: charly_says »

dokladnie jest tak jak piszesz,nie wiem jak podlaczyc kabelki zasilajace do kostki,sa tam 4 kabelki ( zielony,bialy,niebieski,granatowy)pozostaje tylko kwestia gdzie jaki ma wejsc,znaczy sie do tej szerokiej standrdowej kostki kostki?-ogromne dzieki
Mav309
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Mav309 »

a nie myslales pociagnac skads plus i mase, dac bezpiecznik i z bani?
P309 GTI 1.9 "Rallye"
F126 P 0.6 "Blue Thunder"
BubuPN

Post autor: BubuPN »

albo weź dorwij jakieś auto np. na szrocie lub kup taką kostkę z kablami i wtedy zdejmujesz starą i podłączasz nową, przy okazji znika problem dopasowania kolorów (tak mi się przynajmniej wydaje)
Awatar użytkownika
RaveMan
Junior
Posiadany PUG: Sacre Numero 1.4, 1995
Numer Gadu-gadu: 4047375
Kontakt:

Post autor: RaveMan »

Mav309 pisze:a nie myslales pociagnac skads plus i mase, dac bezpiecznik i z bani?
niesly pomysl ja mam tak zrobione bo moj poprzednik jak sobie raio zakladal to wypieprzyl kostke poprzedluzal kable i normalne styki zalozyl. Nawet niezle to gralo. Dodam ze radio mialo wbudowany bezpiecznik.
Mam pytanie gdzie najlepiej taki bezpiecznik zalozyc?
Peugeot 205 1,4 kat. Sacre Numero
ODPOWIEDZ