Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Para... pisze:fajnie by było jakbyś zapodał fotki na forum ...
Jak juz wszystko bedzie na samochodzie to napewno zrobie narazie idzie do lakiernika a potem na tapicerke do Javy i jak mi zostanie 1200zl na drogi zacisk i kolejne 1000zl na tarcze Ebc z klockami to przed zima sie zrobi fotki:) troche ambitny ten moj plan cos czuje.
munne pisze:narazie idzie do lakiernika a potem na tapicerke do Javy
wow tapicerka w Javie ile taka przyjemność kosztuje ?
5 tyś ale za co? tzn co będą Ci robić i w jakim materiale (skóra?), z tego co widziałem na ich stronie to są nieźli, bardzo dobry wybór. Sam zbieram kase na nich
Roland pisze:5 tyś ale za co? tzn co będą Ci robić i w jakim materiale (skóra?), z tego co widziałem na ich stronie to są nieźli, bardzo dobry wybór. Sam zbieram kase na nich
Roland pisze: z tego co widziałem na ich stronie to są nieźli, bardzo dobry wybór. Sam zbieram kase na nich
najlepsi w Polsce ... na pewno