Tuning 205 - Jak daleko mozna sie posunac ?

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Munne
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 10090927

Re: Tuning 205 - Jak daleko mozna sie posunac ?

Post autor: Munne »

Moim zdaniem zle!!! Jak nie jest ory to juz jest do bani, jak ma felgi wieksze niz 16" to juz jest lanserskie auto, takie panuje tutaj zdanie i nie od wczoraj o tym wiadamo. Nie mowie ze 205tka z reflektorami od Bog wie czego dobrze wyglada ale jest mnostwo dobrze zrobionych aut ktore maja inne dodatki niz T16,Dimma,Zender czy tam Gutmann.
Kazda morda pasuje do Forda!
babelo
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: babelo »

Moim zdaniem wszystko zależy od stylu w jakim jest zrobiona! Jeżeli jest to profesjonalny tuning dobrze zrobiony - ze smakiem - to jestem jak najbardziej za! Ale jak widzę jak co niektórzy chcąc jak najmniejszym kosztem jeździć tuningową fura robią z auta choinkę to naklejając jakiś wlot na maskę czy robiąc z 5 zderzaków od "malucha" jedną dokładkę do 205 to mnie szlak trafia! Na dodatek wszystko z toną szpachli pryśniętą u kolegi w "stodole" 8)7
Munne
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 10090927

Post autor: Munne »

_O_
babelo pisze:Moim zdaniem wszystko zależy od stylu w jakim jest zrobiona! Jeżeli jest to profesjonalny tuning dobrze zrobiony - ze smakiem - to jestem jak najbardziej za! Ale jak widzę jak co niektórzy chcąc jak najmniejszym kosztem jeździć tuningową fura robią z auta choinkę to naklejając jakiś wlot na maskę czy robiąc z 5 zderzaków od "malucha" jedną dokładkę do 205 to mnie szlak trafia! Na dodatek wszystko z toną szpachli pryśniętą u kolegi w "stodole" 8)7
Kazda morda pasuje do Forda!
bez_polotu
Junior
Posiadany PUG: 406 TS6
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: bez_polotu »

Może i zdanie powtarzane wielokrotnie ale 205 GTI jest klasykiem to już nie wypada żeby malować go na różowo i przyozdabiać dodatkami z Opla Corsy III czy VW golfa IV 8)7

A inne wersje... zdarza się, że niektóre są unikalne, ale w większości są to tanie auta dla młodych ludzi a tu niestety nie ma ograniczeń dla wyobraźni...
Dla mnie idealnie wyglądają: czerwony GTI, GTI Griffe, i GTI Miami Blue bez dodatków czy tuningu...
A jedyny tuning jaki uznaje to mechaniczny silnika :)
Na koniec... jeżeli już ktoś przerabia (tuninguje) auto to robi to dla siebie, więc wszelkie dywagacje czy jest tego granica są nieskończone tak jak owa granica... (chyba 8)7 )
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
ODPOWIEDZ