Czy duzo roboty jest zeby przelozyc deske z GTI do normalnego puga (mam 1.1 COLOR LINE czy cus), w sumie kupilem niedawno puga i chcialbym troche go pozmieniac, zajebicho bo w srodku jest czerwona podloga, chcialbym tez jakos skrocic/wymienic galke ale niemoge dojsc jak sie ja rozbiera.
ja bym tam drążka skrzyni biegów nie skracał chyba, że masz a) długie ręce lub b) lubisz pozycje przyczajoną czyli maksymalny odchył w prawo w czasie jazdy żeby móc zmieniać biegi
Ja u siebie tez mam krotszy,bo z normalna galka mialem wrazenie ze jakims zykiem jade,czy czyms Skok dzwigni przy zmianie byl za dlugi,a teraz jest ganc
w mojej, przyznam dziwnej wersji (nie mam pojęcia jaka to jest) jakimś cudem znalazła się deska a'la GTi (mam tu na myśli obudowanie kokpitu) więc chyba da się przełożyć
Zeby wszystko moglo zaczac dzialac trzeba poswiecic troche czasu i nerwow i przerobic cala instalacje,bo w liczniku wersja "bieda" sa zupelnie inaczej rozlozone przewody a nawet kostki sa inne i jest ich mniej.
Nie obejdzie sie bez sztukowania przewodow i lutownicy!!
z tą kulką znaczy się gałką trza mieć trochę siły bo to się, że tak powiem ukręca, a co do dodatkowych wskaźników to trzeba kupić wskaźniki hm.... dedykowane do elektryki jaka jest w 205 ja jak miałem obrotomierz zakładany to za pierwszym razem się okazało, że kłócił się z układem w pugu i musieli ściągać inny model