Mam małe pytanko ile kosztuje przyciemnienie szyb w 4d ???? robił to ktoś ???? w Firmie ??? w jakim przedziale cenowym ???? czy nie było problemów z policją ??? proszę o wszystkie doświadczenia plisss pliss
u nas w zabrzu za wszystkie szyby z tym ze przednie mniej ciemną folią życza sobie 500 robią to z foli foliatek , samemu dasz rade jedynie to z tylna klapa jest problem jak masz znajomego co to robił to lepiej poproś go o pomoc
Co do przyciemniania to ceny za szyby tył bez bocznych przednich to jakieś 300-350 zeta problemów z policją nie ma dopóki jest to zgodne z prawem a prawo mówi żę masz mieć widocznoć w ramach 180 stopni do przodu i jeżeli nie masz widoczności do tyłu to masz mieć prawe lusterko. przednie boczne szyby to jakieś maks 25% przyciemnienia a przednia nie pamiętam 15-20% jakoś tak :) Poszukaj napewno znajdziesz to w necie. Pozdrawiam
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Nie znam doklądnei adresu ale na żmigrodzkiej zaraz przy salonie Suzuki tam gdzie po drugiej stronie jest salon BMW jak sie do Marino jedzie to jest jeden lub 2 zaklady. Więcej adresów nei znam
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Przedniej szyby nie mozna WOGOLE przyciemniac ( wedle przepisow KD oczywiscie ).A boczne to niby 30 % ale lepiej zrobic 25% i miec spokoj bo jak trafi sie glupi gliniarz bez testera to sie i tak przyczepi.
w wawie to średnio 600zł z atestem,sama folia jest tania od 20wzwysz zależy od producenta.same naklejenie jest banalne .każdy w miare bystry by sobie poradził
miketd pisze:w wawie to średnio 600zł z atestem,sama folia jest tania od 20wzwysz zależy od producenta.same naklejenie jest banalne .każdy w miare bystry by sobie poradził
jezdza autka oklejane przez takich bystrych po miescie gdzie folia jest popekana etc... latwo przyciemnia sie szyby w domu gdzie jest rowna plaszczyzna, w aucie praktycznie nie ma szyb idealnie plaskich i trzeba folie termicznie dopasowac.
i lepiej mieć 2 atesty- jeden jest na folii, a drugi wystawia Ci zakład, nie ważne, że podpisujesz u nich, że przedcnie bierzsz na wlasna odpowiedzialnosc , ale 99.9% przypadkow zatrzymania przez gline konczy sie wtedy tylko jego złością, że nie może Ci nic zrobic
pozdrawiam
koszt 550 zł za przyciemnienie całego puga tj przód boki tył boki i tylnia cała za przednie z atestem (który i tak nic ci własciwie nie daje 200 zł) we Wrocku jadąc borowską w stronę ołtaszyna po lewej stronie za sklepem tyningowym... dzięki za wszystkie poprowiedzi pozdrowienia !!!
z przodu nie przyciemniaj za bardzo, bo ja za to starciłem dowód i 100 mandatu. Co do samego przyciemniania to robi się łatwo. Dobra folia płyn ludwik no i opalarka
no teraz szukam jakiejś strony z poradnikiem zrób to sam i będzie git do pierwszego spotkania ze Smerfami a co do przodu to chyba nie będę przesadał chociaż nie wiem co to znaczy nie przesadzaj chyba zarzucę bardzo jasną folię z przodu i tył tak samo-- bo to dziwnie wygląda ty ł max czarny przód tylko troszeczkę zobaczymy postaram się o ładny efekt to będą zdjęcia