"rob co chcesz -nigdy niczego nie zaluj[...]"
3 zdjecie jest spoko, bez listew tez nie jest zle -tylko trzeba tylne nadkole zrobic (bez kitu nie wyglada to zle-sam jeszcze mam taki prawy bok )
nie no jak dla mnie listwy to musza byc.... auto dziwnie wyglada bez tego...wez je pozdejmuj , polakieruj ladnie odnow ta czerwona listewke i bedzie ładnie...
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Hehe -jak mialem diela to mialem z tylu znaczek 1.5D (co ze takiego puga nie ma ) i faktycznie papki byly boskie, a w gicie to byloby totalne KO na twarzach
Lord_DRED pisze:albo caly wóz na czarno, polera na maxa, alumy połysk srebro, przyciemniane szyby - wtedy to bedzie czarny zabójca szos
popieram
wszystkie plastiki (listwy, zderzaki, plastiki z boków przy wlewie, lusterka, lotka) na czarny metalik pod kolor nadwozia, czerwone listewki w listwach, czerwona blenda GTI, zawias w dół, ciemne szyby, wypolerowane felgi, błyszczący, pojedyńczy auspuff 100mm (byleby za bardzo nie wystawał) i ziomuś "bujaj się w tym tak jak buja to mnie" niemiecki tuning
Ostatnio zmieniony 17 paź pn, 2005 3:57 pm przez iveras, łącznie zmieniany 1 raz.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU