głośniki 6x9
w systemie mamy 6930, na pudełku 693 i zawsze mi się rąbie która cyferka jest właściwa
I jak - zadowolony jesteś? Brzmieniem może nie zabija, ale źle też nie gra, poza tym trwały całkiem...
Takiego magnacika już można wyrwać za niewiele więcej niż te paskudne buszmeny. U nas za 99 są 3-drożne owale Caliber (żadna rewela ale na pewno lepsze niż B), za 149 najtańszy Blaupunkt (3-drożny bgx 693), Ultra magnata za bodajże 169. Niewiele drożej niż Boschmann, a za przesyłkę nie płacisz i masz markowe głośniki z bezproblemową gwarancją...

I jak - zadowolony jesteś? Brzmieniem może nie zabija, ale źle też nie gra, poza tym trwały całkiem...
Takiego magnacika już można wyrwać za niewiele więcej niż te paskudne buszmeny. U nas za 99 są 3-drożne owale Caliber (żadna rewela ale na pewno lepsze niż B), za 149 najtańszy Blaupunkt (3-drożny bgx 693), Ultra magnata za bodajże 169. Niewiele drożej niż Boschmann, a za przesyłkę nie płacisz i masz markowe głośniki z bezproblemową gwarancją...
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
przeczytaj najpierw mój opis o audio na mojej stronceDamian1p pisze:Lepiej chyba zaiwestowac kase w jakas skrzynie basowa
edit: poza tym tynia polka jest cieniutka i napewno niezle rezonuje ja osobiscie wolalbym skrzynie

zastanawiam sie nad buszchmenami bo tej marki głosniki juz testowałem i 13 i 16 i wypadały całkiem niezle i nad takowymi sie zastanawiam tylko ze 6x9 ale nie za 50zł tylko wiekszą kaske bo wiadomo beda lepiej(powinny) grac niz te za 50zł
- Damian1p
- Uzalezniony
- Numer Gadu-gadu: 0
aroslaw: mialem identycznie odpadl mi sredni ton i sie z nim meczylem z dobry miesiac bo co przykleilem to odklejal sie szczegolnie ze strasznie goraco bylo, ale zaradzilem budaprenem 
blaszka: ja mam za 220zl (okolo) i graja cinko tylko mam slabiutkie radio wiec to napewno bedzie przyczyna, wzmacniacz szumi i wogole jest hmmm do bani... jestem ciekawy jak by to wszystko zagralo na jakims lepszym radyjku

blaszka: ja mam za 220zl (okolo) i graja cinko tylko mam slabiutkie radio wiec to napewno bedzie przyczyna, wzmacniacz szumi i wogole jest hmmm do bani... jestem ciekawy jak by to wszystko zagralo na jakims lepszym radyjku
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
http://damian1p.peugeot205.pl/