STRUMIENICA
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
STRUMIENICA
Witam!Chce w moim pugu wyrzucic katalizator i dac strumienice szczelinową(poddzwiękową)Czy mogę wspawać ją w miejsce katalizatora czy przesunąć dalej od silnika,bo słyszałem ze tak jest najlepiej,czy to wogóle ma jakieś znaczenie?
Just a little bit too fast !!!
- Michal
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Bylo juz o tym tysiac razy... Kazdy ma inne zdanie na ten temat... Jezeli chcesz zeby ta strumienica faktycznie cos dala to sa firmy ktore odbliczaja odleglosc specjalnie dla danego auta i montuja strumienice... Sam jezeli zamontujesz to jedynie bedzie fajnie wygladalo
Poza tym na forum juz wiele razy bylo pisane ze seryjny wydech jest o wiele lepszy niz jakies cuda dziwy 

- woocash
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
- Numer Gadu-gadu: 9752783
no pisali już przeca, że to nie jest tak, że można powiedzieć dokładnie w jakiej odległości... co innego jak montujesz cały wydech, to masz wszysko na miejscu, ale jesli dobrze zrozumiałem mądre teksty ze stronek warsztatów tuningowych, to nawet kilka cm źle, może spaprać całą robote...

tak czy owak bedzie lipa, więc jak koniecznie musisz mieć, to wspawaj gdzie chceszto se wspawie byle gdzie i będzie lipa

Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]