Jaki rodzaj głośników w drzwi?

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

Sebek pisze:normalnie przyczepić
a w jaki sposób tj. jak to jest normalnie? :)

tzn przykleić lub przykręcić bo ten cudak to raczej kiepsko wygląda
jak kombinowany
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
d_ARC
Uzalezniony
Posiadany PUG: Rallye16 - powoli, ale do przodu :)
Numer Gadu-gadu: 2897169
Kontakt:

Post autor: d_ARC »

szatyn pisze: Powiedz mi, ile jeszcze tych wydatków, by nacieszysc się tym GTI? :-)
Hehe na to pytanie chyba nikt nie zna odpowiedzi, Francuz w końcu, mechanicy zwykli mawiać "francuskie xxxxx*" :P

Od początku roku moje GTI na modyfikacje i naprawy pochłonęło drugie tyle co jest warte :twisted: a poza silnikiem dłubię w autku we własnym zakresie, ale egzemplarz jest delikatnie mówiąc intensywnie używany więc i dość awaryjny :D

* - nie używaj wulgaryzmów
szatyn

Post autor: szatyn »

To w jaki sposób przenieść temat?
Lord-tyle co moge Tobie napisac na temat tego auta, iż jest to GTI prawdopodobnie z połowy 1991 r. (pierwsza rejestracja w dniu 17-09-1991 r.), o pojemności 1600 cm3 i prawdopodobnio robione na rynek niemiecki (w dokumentach ma wpisane - składak, 97 r.); a co do kat i sondy - jeżeli mi napiszesz, gdzie szukać, to zaraz odpiszę :)
W takim razie będe miał prośbę do Ciebie - ile mniej więcej wyniesie mnie wymiana całosci tylnej belki?
P.S.
Widziałem zdjęcia na forum, jak z PADRE rozkręcaliście GTI. Też miałem okazję "wybebeszyć"wnetrze,by zmienić kolor kokpitu - na razie to tylko tyle było moich ingerencji w to auto.

Dodano po 2 minutach:

[quote="d_ARC"][quote="szatyn"]
moje GTI na modyfikacje i naprawy pochłonęło drugie tyle co jest warte
[quote]
d_ARC to ja dużymi krokamii zaczynam zblizać się do tej kwoty,tyle,iż u mnie to nie są modyfikacje,a niezbędne naprawy :-)
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
Numer Gadu-gadu: 6446898
Kontakt:

Post autor: Lord Devil »

Ogolnie graty do tylnej belki lozyska, czopy to wydatek na obie strony 500. Srednio drugie tyle wolaja za zrobienie belki. Sonda lamba jest wkrecona w wydech przed katem i tlumikiem srodkowym. Gdzie szukac katalizatora to chyba wiesz. Z tego co piszesz to musi byc sonda i kat - jezeli ten rok i na niemcy, wymog niemieckiego rynku od polowy 1989 to sonda i kat.
Car Valeting, Car Detailing.
ODPOWIEDZ