Wnętrze auta - malowanie plastików (DRZWI + TYŁ) !

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
szatyn

Post autor: szatyn »

Banita - no jak już tak się upierasz - na samym poczatku napisałem (1 post), że uzyję okleiny w GTI i że to nie pasuje nijak do tej wersji auta,ale warto było spróbować czegoś innego :-)

KWESTIA GUSTU

Co do HIPERMARKETU - prawda, są takie nakładki i nawet nie drogo,ale odwazył by ktoś się takie kupić?! NA pewno nie ja - ta okleina to WYBRYK

WIEM, ŻE WAZNE, BY AUTO BYŁO TECHNICZNIE SPRAWNE ITD. I tak też mozolnie inwestuje w częsci mechaniczne już od jakiegoś czasu - np ta ostatnia naprawa, która poniekąd się interesowałeś (alternator + regulator napięcia)

Ciekawe skąd ta zawiść, no ale na to pytanie to nie to forum :W
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

Zawisc? :shock:

Mi sie po prostu nie podoba styl, a zyjemy w poniekad wolnym kraju, wiec moge sie na ten temat wypowiedziec 8)

Po prostu mowie, ze nie podoba mi sie takie polaczenie :wink:

Samochod w drewnie? -OK

Aluminiowe akcenty? -OK

Laczenie tego? Bardzo trudno uzyskac dobry efekt -zadko komu sie udaje
Napisales, ze takie nakladki sa seryjnie w GTi, wiec wyskoczylem z hipermarketem :wink:
szatyn

OK, nie ma co, trzeba w takimn razie dalej próbować :P
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: lysy103 »

No wiesz Banita wolność słowa swoją stroną ale no jak by nie było mogłeś to w bardziej delikatny sposób napisać np. troszeczkę mi się nie podoba :D
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

?

napisalem prosto co mysle bez upiekszania, owijania w bawelne i fajszywych dopiskow typu: "to twoj samochod i wazne, ze tobie sie podoba -w sumie wyszlo nawet niezle, ale nie w moim stylu " 8)7

nie podrywam szatyna i nie musze mu prawic komplementow -jezeli zrobic cos co mi sie bedzie podobalo to bede pierwszym, ktory to pochwali, bo w tym wypadku mi sie skojarzylo z tandetna taksowka kupiona przez 20 paro latka od emeryta :P :P
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Kontakt:

No ale mógłbyś owinąć to w cienką bawełnę :D i troche delikatniej krytykować. No i jak by nie było to jego samochód i ważne że jemu się podoba bo w końcu to on będzie jeżdził w tej ,,tandetnej tax '' No nie :?: :?: ale troche masz racji. (ale tylko troche :) )
szatyn

tandetna TAX - niezle - takie opinie mnie nawet ciesza (choc wolę "stary mercedes"), a jak mi sie znudzi, to kupię inną okleinę, bądź z czasem po prostu tą zdejmę :-) Te zabiegi nieco pożniej, bo w domu "czeka" LEWA ZWROTNICA na LEWY WAHACZ, któregio poszukuję od jakiegoś czasu! Tak to jest z tymi GTI, części drogie, a po secound - ich po prostu nie ma 8)

Dodano po 2 minutach:
lysy103 pisze:No ale mógłbyś owinąć to w cienką bawełnę :D i troche delikatniej krytykować.
Lysy, teraz przynajmniej wiesz, czy warto oklejać wnetrzeauta.
A do malowania - zachęcam - moze w niedługim czasie zdobęde aparat cyfrowy, to podeślę Tobie "rzeczywiste" zdjęcia.
Pozdrawiam i czasami się nie zniechęcaj, dwukolorowy kokpit wygląda miodzio (i mi też podoba się ta okleina :P )

Dodano po 2 minutach:
Banita pisze:?

20 paro latka od emeryta :P :P
dokładnie lat 27, po studiach (koniec kariery) i juz żonaty :-)
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

nie chodzilo mi o wiek tylko o polaczenie :P

2-kolorowy kokpit ejst ok, tylko blagam nie zrob z niego papa-mobile a'la blaszka :)
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Kontakt:

Mi konkretnie narazie dużo bardziej zależy na malowaniu plast. z tyłu gdzie głośniki i w bagażniku bo tam są w opłakanym stanie a z przodu to jak będe miał dużo dużo dużo czasu bo troche zabawy z tym jest :)
ODPOWIEDZ