Audio

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
skola
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 Roland 1,4 TUS3 84KM
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: skola »

nie zebym cos mial do autora ale jak ktos przyciemnia tylko boczne szyby , tyl zostawia i daje wielki napis pioneer, daje "jajka" w tylnia polke, i wsadza jednoczenie wielka skrzynie ehhh

no ale co kto lubi :)
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=2619

PRZÓD: Wzmak Rockford P450.4, Hertz HSK 165, radio JVC KD-BT1 ,TYŁ: Wzmak SOUNDSTREAM TRX2.550, SUB: MB Quart RWE 302 , kable 35MM^, kondzior 1 F
Bend

Post autor: Bend »

to sie spytaj wpierw czy bede przyciemnial tyl. a Ci odpowiem ze Tylnia szyba jak i przednie boczne beda przyciemniane w piecu w serwisie a nie folia. ohhh boze wy pieprzycie mieliscie kiedys taki sprzet ze gadacie ze jajka nie beda graly gdy jest skrzynia LOL mi to gra bardzo dobrze wiec wpierw sami sie przekonajcie a potem osondzajcie
Awatar użytkownika
Heler
Junior
Posiadany PUG: Inny, Seat Cordoba
Numer Gadu-gadu: 975861

Post autor: Heler »

Ehh...szkoda slow :( po co Ci te elipsy skoro masz skrzynie :?: przeciez to sub ktory jest w bagazniku daje bass a te elipsy wchodza mu w parade 8)7 moge sie zalozyc, ze jesli bys dal odpowiedni system przedni i tego suba to o wiele lepiej by Ci to zagralo niz teraz ale kazdy robi tak jak chce wiec bez napinki. Ja u siebie bym czegos takie nie zrobil bo dla mnie to nie ma sensu :P
Przesiadka do wiekszego i rodzinnego...ale juz sobie obiecalem powrot do 205, tym razem tylko w wersji GTI :D
Awatar użytkownika
mi
Maniak

Post autor: mi »

1. lux, bez nerw, spokój tu (bo zerżne i zajebe)
2. każdy ma prawo założyć sobie takie audio, jakie chce, skrytykować - można, atakować - niebardzo, więc wyluzujcie...
3. Bend - nie, nikt nie miał takiego sprzętu, po prostu są oszołomieni i oczarowani 8)7 Podobno ktoś z klubowiczów widział wzmacniacz na żywo, ale nie pamiętam kto i kiedy :lol:
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

Zakladasz temat, jaki to masz fajny sprzet, a pozniej:
Bend pisze:wpierw sami sie przekonajcie a potem osondzajcie
8)7

PS. 'osondzac' to mozna co najwyzej dno morza albo Marsa.
Bend

to bylo w jakims filmie chyba ;p " czy wy kur** litosci dla zwierzat nie macie" banita sie czepia jak pisze hehe przyjedz do mnie i popiszemy razem ale wpierw sie ujaramy =] to potem zobaczysz hehe hah mi zerznie hahah logien
kej sie spotka mi i ci pokaze jak to gra i im powiesz ;p
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

Bend pisze:cheatos i wogole tu masz zle zdanie bo nalezy do szybkich.PZdr
w takim razie nie slyszales szybkich glosniczkow jeszcze, ale wszystko przed toba =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

Post autor: smug »

Ja mialem szybkie :) lecialy gdzies 70km/h po czym nie zadzialal resor, nie zamortyzowal udezenia 8)7 i juz ich nie ma 8)7
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

Z takimi tycimi pierdziawkami to basu nie uswiadczysz

Gdybys mial w bagazniku MTX Jack Hammer, to bys mi zaimponowal
Zawieszenie w pugu tez by mi zaimponowalo ;) :W
Awatar użytkownika
skola
Uzalezniony

smug pisze:Ja mialem szybkie :) lecialy gdzies 70km/h po czym nie zadzialal resor, nie zamortyzowal udezenia 8)7 i juz ich nie ma 8)7
hahahah nie moge ale sie usmialem :)

PRZÓD: Wzmak Rockford P450.4, Hertz HSK 165, radio JVC KD-BT1 ,TYŁ: Wzmak SOUNDSTREAM TRX2.550, SUB: MB Quart RWE 302 , kable 35MM^, kondzior 1 F
bez_polotu
Junior
Posiadany PUG: 406 TS6

Post autor: bez_polotu »

Troszkę kosztowny sprzęcik zamontowałeś:). Musi nieźle buczeć basem z tyłu? no i planujesz może zabudować skrzynie i zrobić coś z tymi kabelkami, wzmacniaczem? bo przyznaje, że wygląda to nie estetycznie i jakoś tak bez polotu i fantazji;)
Moja rada jest taka... Poszukaj do tego pudła w bagażniku jakiś głośników z bardzo dobrym przenoszeniem wysokich i średnich tonów (brak konkretnych sugestii, ale Internet pełen jest informacji) dlaczego? Ponieważ od samego basu w głośnikach rozboli Cię głowa i będziesz bardzo nerwowo jeździł a jeśli zainwestujesz w dobre głośniki to zobaczysz, co to znaczy delektowanie się muzyką.

Osobiście nie preferuje żadnych wooferów subwooferów czy też tub basowych najważniejsza jest równowaga, więc jajeczka na półce dają wystarczające basy (a np jajeczka Hertz no to jest już totalny wypas)

pozdro
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
Bend

dzis o 22 (na M1) MI uslyszy dzwiek =] wiec wam napisze
Awatar użytkownika
skola
Uzalezniony

jajka to samo zlo powie ci kazdy kto choc troszke sie zna

Awatar użytkownika
mi
Maniak

Post autor: mi »

słyszałem dziś i powiem szczerze - głośno gra.
przestrzeń - w dupie (znaczy z tyłu), równowaga tonalna - zupełnie w dupie (znaczy do dupy), SPL - imponujący
do zawodów dB drag - czemu nie (oczywiście nie poziom mistrzostw polski, ale na jakimś regionalnym zlocie - szanse na wygraną są :) )
do słuchania muzyki - dla mnie potwooornie męczące, nijak się to ma do wiernego odtwarzania
do lansu - w pewnych kręgach - jak najbardziej, w innych - tylko wzbudzi szczery uśmieszek...

Powtórzę kolejny raz: optymalny system do słuchania muzyki (w stereo) to dobry przód + sub w bagażniku, takie jest moje zdanie i tego się będę trzymał.
Awatar użytkownika
chaos
Junior
Posiadany PUG: sie mota zmota
Numer Gadu-gadu: 3116894

Post autor: chaos »

czyli tak jak spodziewaliśmy się :)

tylko po co tyle ciśnienia, a mówią do mnie że ja za ostre jedzienie jem :D
sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
ODPOWIEDZ