przeróbki bryk
-
- Nowicjusz
- Numer Gadu-gadu: 0
1. Troche za ostra ta krytyka.
2. Chłopak chciał coś zrobić ale mu nie wyszło.
3. Krytykować każdy potrafi - popracujmy nad tym forum WSZYSCY razem jako klubowicze żeby nie było obciachu.
4. Proponuję miesięczny okres próbny - jeśli się przyjmie i będą fajne projekty forum VT zostanie jeśli nie - pierwszy będę głosował nad usunięciem.
5. Oceniajmy projekty - nie osoby - bez personalnych wycieczek.
6. Dajmy szanse młodym z inicjatywą.
Do humve: Dostałeś jako moderator od prezesów kredyt zaufania. Wiek nie jest tu usprawiedliwieniem. Kwiat sióstr i braci polskich pod wezwaniem Peugeota 205 (i nie tylko) patrzy Ci na ręce. Bracie nie daj dupy po raz kolejny bo stracisz do reszty szacunek. I nie tłumacz się młodszym bratem. To Ty jesteś moderatorem!!!
2. Chłopak chciał coś zrobić ale mu nie wyszło.
3. Krytykować każdy potrafi - popracujmy nad tym forum WSZYSCY razem jako klubowicze żeby nie było obciachu.
4. Proponuję miesięczny okres próbny - jeśli się przyjmie i będą fajne projekty forum VT zostanie jeśli nie - pierwszy będę głosował nad usunięciem.
5. Oceniajmy projekty - nie osoby - bez personalnych wycieczek.
6. Dajmy szanse młodym z inicjatywą.

Do humve: Dostałeś jako moderator od prezesów kredyt zaufania. Wiek nie jest tu usprawiedliwieniem. Kwiat sióstr i braci polskich pod wezwaniem Peugeota 205 (i nie tylko) patrzy Ci na ręce. Bracie nie daj dupy po raz kolejny bo stracisz do reszty szacunek. I nie tłumacz się młodszym bratem. To Ty jesteś moderatorem!!!
Jedziesz Czesiu?...Jade jade...a nie z Toba to nie jade bo nie dojade!!!....
- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
No dobra, po dluzszym czasie sleczenia przed kompem i rozgryzaniu Photoshopa, udalo mi sie cos stworzyc...
Jest to Lexus LS 430 by Ninja
To moj pierwszy w zyciu VT wiec zmiany sa niewielkie - inne kola, inny kolor, obnizony, bez klamek, masywniejsze zderzaki i progi, tylne lampy biale.
Mam jednak pewien problem, i wiem ze byl on nawet dosc niedawno poruszany w jakims temacie, niestety w moim przypadku ten problem wciaz pozostaje... nie wiem jak te zdjecia tu wrzucic
Wiec zeby oszczedzic klopotu z ponownym wyjasnianiem, moze poprostu przeslalbym komus te fotki i ten ktos by je tu wrzucil
Z gory dziekuje za pomoc
Jest to Lexus LS 430 by Ninja

To moj pierwszy w zyciu VT wiec zmiany sa niewielkie - inne kola, inny kolor, obnizony, bez klamek, masywniejsze zderzaki i progi, tylne lampy biale.
Mam jednak pewien problem, i wiem ze byl on nawet dosc niedawno poruszany w jakims temacie, niestety w moim przypadku ten problem wciaz pozostaje... nie wiem jak te zdjecia tu wrzucic

Wiec zeby oszczedzic klopotu z ponownym wyjasnianiem, moze poprostu przeslalbym komus te fotki i ten ktos by je tu wrzucil

Z gory dziekuje za pomoc

-
- Junior
- Kontakt:
wrzucasz zdięcie na jakiś serwer i moze być http://republika.onet.pl/ wchodzisz na fto://ftp.republika.pl logujesz się kopiujesz zdięca na swuj juz serwer, klikasz na to zdięcie, i u gury będziesz miał cał adres zaznaczasz ten adres idziesz na forum na ten post co chcesz żeby było to zdięcie i wpisujesz coś takiego [img]tu%20ma%20być%20adres%20zdięcia[/img]
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Humve od dzisiaj jesteś moim idolem!!!
Przypuszczam że już niedługo znajdziesz robote w jakiejś profesjonalnej firmie tuningowej jak o pomysłodawca!
Chłopaki dajcie spokój , z tym cosik trzeba zrobić! Jak w tym dziale mają ukazywać się takie zdjęcia , to lepiej go wogóle zlikwidować!
Przecież to co się ukazuje tutaj to jest żenada!

Przypuszczam że już niedługo znajdziesz robote w jakiejś profesjonalnej firmie tuningowej jak o pomysłodawca!
Chłopaki dajcie spokój , z tym cosik trzeba zrobić! Jak w tym dziale mają ukazywać się takie zdjęcia , to lepiej go wogóle zlikwidować!
Przecież to co się ukazuje tutaj to jest żenada!

- Demo84
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 3082188
- Kontakt:
ojojojjjjj co to ma być???
Wielbiciel: Peugeot 205
Właściciel: Lancia Delta HF Turbo "MARTINI"
--< http://www.ITC.yoyo.pl >--
--< http://www.Demo.Peugeot205.pl >--
Właściciel: Lancia Delta HF Turbo "MARTINI"
--< http://www.ITC.yoyo.pl >--
--< http://www.Demo.Peugeot205.pl >--
-
- Junior
- Kontakt:
dobra ludzie
1- Ja popracuje, naucze się bardziej robić zdięcia.
2- Mój brachol już nic nie wrzuci na forum żeby znów nie wyszła taka sytuacja.
3- to nie było robione w paincie tylko w Adobe Photo shop 7
4- Jak mówi "para" będe dawał linki i kazdy sobie obczaji to co wykombinowałem.
5- Niekturzy się wogule nie znają na vt a jadą ostro.
Od tej pory będe lepszym MODERATOREM i niczyjego posta nie wyciepne jak będzie krytykował mnie, spojrze na to z innej strony. Może być coś takiego czy nadal twierdzicie że jestem złym moderatorem.
Wybadżcie mi za to co zrobiłem.
1- Ja popracuje, naucze się bardziej robić zdięcia.
2- Mój brachol już nic nie wrzuci na forum żeby znów nie wyszła taka sytuacja.
3- to nie było robione w paincie tylko w Adobe Photo shop 7
4- Jak mówi "para" będe dawał linki i kazdy sobie obczaji to co wykombinowałem.
5- Niekturzy się wogule nie znają na vt a jadą ostro.
Od tej pory będe lepszym MODERATOREM i niczyjego posta nie wyciepne jak będzie krytykował mnie, spojrze na to z innej strony. Może być coś takiego czy nadal twierdzicie że jestem złym moderatorem.

PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
- Michal
- Junior
- Kontakt:
humve sluchaj... tu nie chodzi o to czy ktos sie zna czy nie... Ludzie patrza i widza jak ktos im wciska kit pod nazwa "super_fajny_vt". Niestety, zeby robic vt to chcac czy nie chcac trzeba ZNAC jakis program graficzny przynajmniej od strony srednio - zaawansowanej w porywach do profesjonalnej. I bynajmniej nie chodzi tutaja o Painta, w ktorym kazdy bez problemow moglby zrobic Twoja niebieska "fure"... To co Ty robisz w Photoshopie jest malutenka, mikrospopijna, prawie niewidoczna czescia tego programu (skoro taki sam efekt widoczny jest w pancie)... Sorry, ale Twoje projekty przypominaja mi kreskówkowe rysunki... NAUCZ sie programu i miej troche zmyslu plastycznego... bez tego nie pojedziesz