piotrek.ciszak pisze:Gdzie kupic takieg długie kable wysokoprądowe i jakie mogą one byc drogie.
Kolejne pytanie to czy mase wtedy można dac bezpośrednio do blachy czy lepiej poprowadzic pod maskę przewody i dac tam gdzie były seryjnie??
JAkby ktoś miał tak zrobione to proszę o wyrażenie swojej opini na ten temat!!
Pozdrawiam!
Kabel mam od spawarki elektrycznej- gróbszego nie zakładaj (mozna czasem kupic na allo ok 260zł za odcinek 3m) Mase dałem do blachy i nie widzę jakiś problemów z tym.
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
Pugowy 1.1 tez mozna ładnie zrobić
Wystarczy załozyć głowice od 1.4 monopoint, kompa też, dajesz wyższy stopien sprezania i lekko podnosis cisnienie paliwa na regulatorze.Co do zawiasu czasami lepiej zakupić wszystkie nowe el takie jak amory, wahacze tuleje i złozyć sobie zawieszenie GTI, rallye a z tyłu dac stabilizator niż pchac sie w zajechane żywcem GTI bądź padake Rallye
kiedyś pojade tak szybko ze się w czasie przeniosę ...
to prawda aku z Hondy to jest coś - Generalnie Piotrek ma fajnie porobione pod maską - natomiast zrób coś z AKU bo gdyby nie to że miałem kable to byście u mnie nocowali - (była nocna przejażdżka po fotele - miały być 2 kwietniki jak to nazwał RAFGENTRY - natomiast pozbyłem się w sumie 3 foteli i kanapy z RG) ale przednich foteli mam jeszcze 4 + to co w Cabrio
U mnie siedzi w bagazniku, pstrykne fotke wieczorem
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Chcesz kabel to idziesz do sklepu gdzie sprzedaja albo montuja sprzet do audio do samochodow i oni tam juz maja takie kabelki jak trzeba ale musisz sie z tym liczyc ze koszt to kolo 100 zl. Nie wiem dokladnie bo to zalezy ile metrow potrzebujesz
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU