Mam lotkę, ale...
- bipi
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
więc byłem teraz w domciu w bydg. gdzie zostawiłem swojego puga i lotkę. pomalowałem spreyem i następny dzień lakier był cały popękany.
wyrok był nieodzowny: musi iść do lakiernika. pierwsze miejsce: same bmw jaguary i inne takie - 185zl za moją malutką lotkę. na szczęście okazało się że mam jakiegoś 'znajomego'. będzie za tydzień do odbioru, bo dziś mykam do krak.
wyrok był nieodzowny: musi iść do lakiernika. pierwsze miejsce: same bmw jaguary i inne takie - 185zl za moją malutką lotkę. na szczęście okazało się że mam jakiegoś 'znajomego'. będzie za tydzień do odbioru, bo dziś mykam do krak.
bipi.205.pl
lakiery
przed pomalowanie spojlera jest dobrze go zmatować aby usunąć starą powłokę lakierniczą, lub ewentualnie go wygładzić, następnie odtłuścić koniecznie zastosować podkład a następnie lakier. Bardzo dobre spreye ma firma MOTIP. Można kupić lakiery praktycznie do wszystkiego, począwszy od zwykłego akrylu, metalik, lakier do plastików po lakier do lamp
- bipi
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
no więc nie było całkiem tak jak mówicie. otóż najpierw zeszlifowałem go papierem ściernym najpierw trochę grubszym a potem całkiem miałkim. i wyszło całkiem matowo. następnie pomalowałem spreyem kilkanaście razy marki MOTIP.
no i popękał po tygodniu jak wróciłem do chaty go obejrzeć.
aktualnie sprawa z lotką wyglądą tak, że odebrałem ją od lakiernika, przykleiłem i wytrzymała dziś całą drogę bydg-krak i nie odpadła hehe. zdjęcia będą lada dzień. może jutro. będziecie oczarowani.!!
no i popękał po tygodniu jak wróciłem do chaty go obejrzeć.
aktualnie sprawa z lotką wyglądą tak, że odebrałem ją od lakiernika, przykleiłem i wytrzymała dziś całą drogę bydg-krak i nie odpadła hehe. zdjęcia będą lada dzień. może jutro. będziecie oczarowani.!!

bipi.205.pl
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Lotka jest fajna 

Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!