doradzcie jakie radio :]

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
aroslaw
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: aroslaw »

a jakie ma byc te THD?? mniej wiecej ;)

A co sadzicie na temat radia MD ze zmieniarka ??
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

to mniej czy więcej :lol:
BubuPN

Post autor: BubuPN »

za tą cenę to jedynie używany Pioneer albo JVC bo Blaupunkta jak kupisz za tą cenę to będzie albo kradziony albo stary albo w miarę nowy, ale ubogi jeśli chodzi o funkcje. o tym żeby nie sugerować się napisami typu 4x50W to mówić chyba nie muszę, fajnie by też było jakbyś znalazł radyjko z wyjściem na wzmacniacz tyle, że wtedy podejrzewam, że raczej nie będzie to radio z mp3jkami, powodzenia w poszukiwaniach

P.S. jak będziesz kupował z mp3 to sprawdź koniecznie jaki obsługuje maksymalny bitrate, natomiast MD bym sobie odpuścił, mało popularny nośnik
Awatar użytkownika
aroslaw
Junior

nie no o mp3jakach za 300 zl w firmowym radiu to nawet nie marze :) no chociaz slyszalem ze koles kupil sony xploda na mp3 za 320 chyba ;) . mi tam na same cd wystarczy :) no chyba ze sie jakas okazja trafi (goracy towar :) ) to nie bede sie klocil i to wezme
:twisted:
Awatar użytkownika
aroslaw
Junior

blaszka => nie wiem czy mniej czy wiecej :) daj jakies przyklady lepiej jest gdy ...;)

BubuPN=> ale mi chodzi o md ze zmieniarka ;) (same md to mam i juz nie chce)
Awatar użytkownika
aroslaw
Junior

BubuPN => okolo 300 a nie 400 ;) , nei musza byc nawet mp3, cd juz styka :)
Peugeot 205 Style

http://www.aroslaw.205.pl
invictus

Post autor: invictus »

THD im mniej tym lepiej najdrozsze radia maja 0,001 ale 0,05 to dosc dobry wynik przy takim jest wszystko OK
Sony Xplode to chala na max mialem discmana panasonica podlaczonego przez wzmacniacz gelharda i czysciej i glebiej gralo niz klientowi na calym komplecie Xplode (radio+glosniki+wzmacniacz) :lol: :lol: :lol: :lol:

Blaupunkt tez jest przereklamowany za PRL to bylo cudo a teraz?? szkoda gadac....
Awatar użytkownika
aroslaw
Junior

no to musze po gieldach pochodzic. :) jedni za sony, drudzy za pioneerem no i jeszcze jvc ;)
Peugeot 205 Style

BubuPN

dozbieraj i kup coś dobrego, a jeśli chodzi o Sony to nie ryzykowałbym utopienia kasy w sprzęcie audio tej firmy - Playstation im się udała, ale sprzęt grający niebardzo ;) Blaupunkty faktycznie już dawno przeminęły jeśli chodzi o radia :)
Ramzes

Post autor: Ramzes »

ja proponuje najbardziej Pioneera - Radio na każdy rodzaj muzyki :) czysto gra i poczynając od najgorszych modeli to nawet dobrze wygląda :)
Awatar użytkownika
aroslaw
Junior

no to teraz chyba pioneer ;)
Peugeot 205 Style

Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

zaintrygowal mnie kds891r (bodajze) oraz kdg401 kdg501 i kds311

bubu co o nich sadzisz? ktore najlepsze?

moze powiem do jakiego grania... u mnie albo leci radyjko po cichu albo (najczesciej) glosno (bardzo) muza na przednich glosnikach dwutonowych, skrzynce pod wzmacniaczem, i tyl glosniki wysokotonowe...

u siebie mam tylko jedno wyjscie na wzmacniacz, skrzynka jest wzmocniona, i przodu juz nie podlacze... a chcialem... musze przyznac ze ceny sa przystepne, po wakacjach zmieniam radyjko =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
BubuPN

z tego co wiem to KDG są nowsze niż KDS, generalnie w katalogach nie siedzę ;) na google znajdziesz na bank info o tych radyjkach, no i nie muszę chyba mówić żeby patrzeć na opcje ustawień głosu :) co do ilości wyjść na wzmacniacz to JVC zdaje się w każdym modelu mają zarówno front jak i back więc jak będziesz chciał też przedni zestaw wzmocnić to nie będzie problemów, jedyna wada nowszych modeli to tuner radiowy, wcześniej miałem KD-SX999R i tuner radiowy był po prostu mistrzowski, fenomenalna jakość, natomiast jakiś czas temu zmieniłem na zeszłoroczny model KD LH3101R i tu już bez wzmacniacza antenowego ani rusz
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

co sądzicie o clarionie ?? czy ich radia są w miarę sensowne ??
ODPOWIEDZ