Nie chcę nikogo urażać ale 1/4 mili nie wymaga prawie żadnych umiejętności za wyjątkiem refleksu i mocnego auta=grubego portfela.
ZGADZAM SIE W ZUPEŁNOŚCI!
a tam 6 niedziel pojechać, chyba ze masz juz jakieś punkty no i egzamin wg przepisów powinien być organizowany przed 1 rundą MP i przed 4 ,ale z tego co wiem to robi sei te egzaminy jak jest zapotrzebowanie.
Ale w 2006 r planujesz jakiś start w GSMP?
Nie chcę nikogo urażać ale 1/4 mili nie wymaga prawie żadnych umiejętności za wyjątkiem refleksu i mocnego auta=grubego portfela.
nikogo nie urazisz zapewniam Cie a to ze umiejetnosci nie potrzeba to chyba wie każda osoba w tym klubie i nie tylko w tym a chodzi o to że fajnie by było zobaczyc jak 205 łoi dupska innym autkom bo masz spore szanse zmienic wizerunek 205 na tych zawodasch twoja 205 ma do tego potencjał, a zrobisz sobie fajnie autko,wystartujesz gdzieś i cos sie przytrafi (odpukać) i Twoja praca uleci. Po co Ci w takim razie te poszerzenia itd. Autko do sportu robi sie raczej ubogie w zbedne elementy
lukasss pisze:Autko do sportu robi sie raczej ubogie w zbedne elementy
Niestety jestem estetą i dla mnie liczy się też wygląd zewnętrzny, który ma odzwierciedlać potencjał auta - może to i błąd ale tak mnie wyprodukowali i przekonań nie zmienię póki co. Poza tym ewentualny sponsor widząc wersję kryzys i do tego 205 nie będzie zbyt chętny na wyłożenie pieniędzy.
lukasss: planów jeszcze nie mam co do startów - najpierw muszę skończyć puga a to jeszcze długa droga.
no bo ja tez jestem esteta i zal by mi było aby cos z mojej pracy sie miało marnowac a nad 1/4 to spróbuj bo nic nie stracisz poza wacha a miło bedzie pojechać i popatrzec na startujacego kolege z klubu
a tam szkoda czasu na 1/4 juz bym wolał sobie na jkimś kjsie pojeździć
CHYBA ŻE W TEN SPOSÓB MUGŁYŚ SIE "POKAZAĆ" SPONSOROM HMM BO DO KJS-ÓW BARDZOOOO TRUDNO ZNALEŹĆ, A TYCH ZA SZYBKICH CO SIE WŚCIEKLI POKAZUJĄ W TV W ODRÓŻNIENIU DO KJS-ÓW PPZM, GSMP (((( CO CHAMÓJE ROZWÓJ RAJDÓW I WYŚCIGÓW W NASZYM PIKNYM KRAJU
Sebek pisze:no bo ja tez jestem esteta i zal by mi było aby cos z mojej pracy sie miało marnowac a nad 1/4 to spróbuj bo nic nie stracisz poza wacha a miło bedzie pojechać i popatrzec na startujacego kolege z klubu
Mi też by było żal gdybym zrobił bum - ale z jazdy przez to nie zrezygnuje - poza tym auto możesz tak samo uszkodzić na ulicy więc się nawet nie zastanawiam co będzie gdy się stanie... Mam zapasowe kopyta błotników, a to najważniejsze elementy.
A 1/4 mili odpada na 100% - po prostu nie i tyle - klimat mi nie odpowiada (no chyba że takie małe 1/4 w gronie klubowiczów dla porównania efektu przeróbek)
205MI16 pisze:
A 1/4 mili odpada na 100% - po prostu nie i tyle - klimat mi nie odpowiada (no chyba że takie małe 1/4 w gronie klubowiczów dla porównania efektu przeróbek)
Globus205 pisze:
a takie zawody na zlocie ogólnokrajowym były by w deche
Jak dojdzie do zlotu to i pewnie znajdzie się kilku ścigantów - ja na pewno
Jeśli chodzo o mnie to wiecie - benzyny mało, opony mi się zużyją, ....
No chyba że 205mi16 z jakiegoś powodu nie wystartuje - przegrać mogę, ale nie zostać poniżony i wdeptany w ziemię