Jaki komplecik glośników?
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
czesc,kurcze ja tez musze sobie w takim układzie dzwi wygłuszyc,i cos jeszcze z tyłu boki tez?a ma moze ktos zdjęcia jak tą mate przykleił?a np jak wygłuszyc silnik?chyba nie da rady tego zpoządnie zrobic bez wyjmowania silnika,bo przeciez wszystko zafajdane jest brudem,ale nie o tym post,
ja mam mozliwosc kupna 2 głosników 16 cm (2 drozne) i 2 głosniki bodajze 12 cm
plus skrzynka z basem i wzmacniacz,wszystko za 350zł.jest to jakas firma orion?!?>jest cos takiego?sprzet ponoc rok temu kosztował 950 zł w sklepie bo tyle ten koles dał.warto?czy lepiej na razie kupic sobie dobre na przód 3 drozne i zbierac kase na reszte?
pomózcie bo ja sie wogóle nie znam na głosnikach.
ja mam mozliwosc kupna 2 głosników 16 cm (2 drozne) i 2 głosniki bodajze 12 cm
plus skrzynka z basem i wzmacniacz,wszystko za 350zł.jest to jakas firma orion?!?>jest cos takiego?sprzet ponoc rok temu kosztował 950 zł w sklepie bo tyle ten koles dał.warto?czy lepiej na razie kupic sobie dobre na przód 3 drozne i zbierac kase na reszte?
pomózcie bo ja sie wogóle nie znam na głosnikach.
ja,moja muzyka,moje miasto szczecin
zainwestuj w dobry przód, a później w dobry bagażnik.... głośniki w półce albo niewiele Ci dadzą albo zepsują wrażenia akustyczne, a co do wygłuszania to nie wygłuszasz komory silnika tylko drzwi żeby plastiki nie trzeszczały i blacha nie wpadała w rezonans, a jeśli chcesz mieć na prawdę dobrze wygłuszone no to jeszcze podłoga, podsufitka, bagażnik
Ostatnio zmieniony 16 lut czw, 2006 1:01 am przez BubuPN, łącznie zmieniany 1 raz.