głośniki 6x9

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

693 :)
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
Awatar użytkownika
mi
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: mi »

w systemie mamy 6930, na pudełku 693 i zawsze mi się rąbie która cyferka jest właściwa 8)7
I jak - zadowolony jesteś? Brzmieniem może nie zabija, ale źle też nie gra, poza tym trwały całkiem...

Takiego magnacika już można wyrwać za niewiele więcej niż te paskudne buszmeny. U nas za 99 są 3-drożne owale Caliber (żadna rewela ale na pewno lepsze niż B), za 149 najtańszy Blaupunkt (3-drożny bgx 693), Ultra magnata za bodajże 169. Niewiele drożej niż Boschmann, a za przesyłkę nie płacisz i masz markowe głośniki z bezproblemową gwarancją...
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

no ja kupiłem w media za jakieś 160pln, brzmienie może nie powala, hoc lubie słuchać nie na maxa, ale za to dużo sopranów i basui myśle że za takie pieniadze są całkiem niezłe. ponad rok.. nic nie harczy nic nie pierdzi. Ogólnie polecam
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

Damian1p pisze:Lepiej chyba zaiwestowac kase w jakas skrzynie basowa

edit: poza tym tynia polka jest cieniutka i napewno niezle rezonuje ja osobiscie wolalbym skrzynie ;)
przeczytaj najpierw mój opis o audio na mojej stronce :P

zastanawiam sie nad buszchmenami bo tej marki głosniki juz testowałem i 13 i 16 i wypadały całkiem niezle i nad takowymi sie zastanawiam tylko ze 6x9 ale nie za 50zł tylko wiekszą kaske bo wiadomo beda lepiej(powinny) grac niz te za 50zł
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

Post autor: Damian1p »

aroslaw: mialem identycznie odpadl mi sredni ton i sie z nim meczylem z dobry miesiac bo co przykleilem to odklejal sie szczegolnie ze strasznie goraco bylo, ale zaradzilem budaprenem ;)

blaszka: ja mam za 220zl (okolo) i graja cinko tylko mam slabiutkie radio wiec to napewno bedzie przyczyna, wzmacniacz szumi i wogole jest hmmm do bani... jestem ciekawy jak by to wszystko zagralo na jakims lepszym radyjku
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

ja mam radio nawet całkiem dobre ale najlepiej bedzie jak podłacze taki głosnik i wtedy zobacze czy warto czy nie zawsze towar mozna oddac :)

ale to i tak dopiero na wosne zmiana głosników w pólce w skrzyni no i wygłuszenie auta teraz jest za zimno zeby cos robic ale materiały mozna powoli zbierac :D
ODPOWIEDZ