Części...help

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
baberek
Junior
Posiadany PUG: 205 GTi XU9JAZ
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: baberek »

Obrazek

Tylko fajne felgi i zglebiona zawiecha, wyglada za******ie, wiec dalej nie rozumiem po co jakies wiesniackie pierdoly "przyczepiac" do swojego auta
Awatar użytkownika
_Ryba_
Junior
Kontakt:

Post autor: _Ryba_ »

Fakt...wygląda godnie w ryj......ale kazdy ma swój gust...jak by nie bylo
<<<Moja Furka SPRZEDANA!!!!>>>

Post autor: BubuPN »

no felaszki ładne, ale to nadal nie to, siakaś loteczka albo cuś by się przydało no i dokładkę bym zmienił, a felaszki mioooodzio
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)

Post autor: Ninja »

Ale zaj***ste kolka i zawias :!: :!: :twisted: Wykurw :twisted:
Tylko chyba nie na nasze, podziurawione po zimie, chropowate, miejscami naszpikowane spowalniajacymi garbami, pelne kolein po przeladowanych tirach ze wschodu, polskie asfalty... :cry:
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior

Post autor: ZoNNk »

Ninja pisze:Ale zaj***ste kolka i zawias :!: :!: :twisted: Wykurw :twisted:
Tylko chyba nie na nasze, podziurawione po zimie, chropowate, miejscami naszpikowane spowalniajacymi garbami, pelne kolein po przeladowanych tirach ze wschodu, polskie asfalty... :cry:
to lpiej wygląda jak stoji wysoko jak taczka i ma od h** fajansiarskich spojlerkow ktore i tak pod wpływem naszych drog pekają jak dzikie?
BubuPN

heh jemu raczej nie chodzi o wygląd tylko po prostu o to, że tak nisko siedzące autko na naszych drogach by dlugo nie wytrzymało, nie da się ukryć, że na nasze asfalty jedyna rzecz jaka by była odpowiednia to jakiś monster truck :D
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony

ZoNNk pisze:
Ninja pisze:Ale zaj***ste kolka i zawias :!: :!: :twisted: Wykurw :twisted:
to lpiej wygląda jak stoji wysoko jak taczka i ma od h** fajansiarskich spojlerkow ktore i tak pod wpływem naszych drog pekają jak dzikie?
Nie pisalem nic o fajansiarskich spojlerkach ani o taczkach.
Podoba mi sie ten samochod co napisalem w pierwszej linijce.
Uwazam ze takie kola i tak niskie zawieszenie nie sprawdziloby sie na naszych drogach.
Czytaj uwazniej
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony

A jesli nie umiesz to popros tego co ci czyta zeby zwolnil :lol:
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior

bo tuning to takie cos ze za bardzo nie ma kompromisów ja tam nie nmam zadnych pretensji anie sie nie złoszcze tylko pytam. montarz pieknych spojlerów do samochodu ktory ma nie obniżone zawieszenie jest totalna porażka. Ten samochod jest bardzo ładny i nawet gdyby zamiast tych felg byla bardzo szeroka 14 wyglądał by rownie pieknie i dałoby sie tym jezdzić
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony

ZoNNk pisze:bo tuning to takie cos ze za bardzo nie ma kompromisów ja tam nie nmam zadnych pretensji anie sie nie złoszcze tylko pytam. montarz pieknych spojlerów do samochodu ktory ma nie obniżone zawieszenie jest totalna porażka. Ten samochod jest bardzo ładny i nawet gdyby zamiast tych felg byla bardzo szeroka 14 wyglądał by rownie pieknie i dałoby sie tym jezdzić
No i spoko. Zgadzam sie z tym. :D
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior

a na tym forum nie widziałem jeszcze za duzo ładnego ospojlerowania a szczegolnie te z fotek jakiegos sklepu internetowego(to chyba w jakimś innym temacie było) wydawały mi sie koszmarne - aż mną zatrzensło :idea:
Awatar użytkownika
baberek
Junior
Posiadany PUG: 205 GTi XU9JAZ
Kontakt:

Post autor: baberek »

Uwazam, ze w zyciu kazdy powinien kierowac sie takiem przyslowiem: "Lepiej stawiac na jakos, nie na ilsc". Podobnie jest z ospojlerowaniem o jakim mowa, lepiej odlozyc troszke kasy i poszukac uzywanych spojlerko renomowanej firmy: np. Gutmann, P-Line, Car Mania, Dimma, Ecosse (te ostatnie sa naprawde niezle), niz kupowac jakis gieldowy badziew i robic ze swojego auta jakas tandetna zabawke. Innym rozwiazaniem, dla ambitniejszych i chcacych zrobic cos samemu moze byc stworzenie samemu ospojlerowania:
Ten zderzak i lotke na tylnej klapie zrobil sam moj kolesc (ktory defakto studjuje biologie):

Obrazek

Obrazek

P.S. Nie robcie krzywdy swoim samochodom!
BubuPN

wowow eleganckie, tylko wiesz, nie każdy ma warunki i zdolności manualne żeby coś takiego zrobić (ja na przykład nie mam ani jednego ani drugiego no i cierpliwości też brak hehe) :D
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Niewiedziałem gdzie to walnąć fajne lexusy ??

Obrazek
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
ODPOWIEDZ