Michaele to bardzo dobry wydechy!
Robione sa na patentach wojka Pachonia ... a Pachon to jeden z najlepszych szpecow w Polsce od wydechow!
Michael to dobry wybor...
Co wybrać???
- Kaktus
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!
"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
no, już kupiłem tłumiczek, wybrałem Ultera. Jeśli chodzi o tłumiki KM i Kat Expo to faktycznie jest to badziewie, to mi nawet powiedział własciciel sklepu w którym byłem, coś tam zaczął nawijać, że puszka jest robiona w jakiejś badziewnej technologii w małych warsztacikach (o ile można to nazwać technologia) no i jest dodana wypolerowana końcówka. Podobnie (jak mi dalej tłumaczył) ma się sprawa z tłumikami kupowanymi na giełdach samochodowych. Większość z nich ma tylko końcówkę, że tak powiem firmową, a puszka jest na przykład od Poloneza.
- baberek
- Junior
- Posiadany PUG: 205 GTi XU9JAZ
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Co do tlumikow a'la Mugen to odradzam wszystkim KM'y, ktore rozlatuja sie i pekaja, nie mowiac o tym,ze jak sie troszke w srodku wypala to czlowiek gluchnie... Bardzo dobrym (ale drogim) rozwiazaniem jest kupienie tlumika renomowanej firmy MG - sa to Mugeny naprawde wysokiej klasy, niestety za jakosc sie placi - od 500 - 1000zl, sa tez wersje wyciszane, ktore pracuja jak seryjne tlumiki.
Wiem tez,ze w ofercie Muskieter'a sa ladne lumiki do 205-tek, ale znow problemem jest cena...
Wiem tez,ze w ofercie Muskieter'a sa ladne lumiki do 205-tek, ale znow problemem jest cena...