Co do spasowania maski to sie zgodze ale przyczyna sa odbojniki i zle przykrecony zawias.
Kola napewno wymienie tylko ze narazie nie mam kasy i mam juz na oku 17'' ale zastanawiam sie nad 16'' ze wzgledow oczywistych.
Lusterka wogole zostana wymienione bo te poprostu nie pasuja i maja smieszna okleine ale karbon
Kolejna sprawa: na naszym rynku bardzo ciezko dostac cokolwiek do puga zeby mialo to rece i nogi.Zderzaki ktore mam zalozone sprowadzalem z Niemiec(na allegro pojawily sie jakies 3 tyg. temu).
Podobny problem byl z lampami z tylu ( takze takich nie chcialem a jak juz to z ciemnymi wkladami ) niestety chcac niechcac kupilem te lexy. W planach mialem powstawiac od 306 tki ale koszt lamp i robocizna wychodzily kosmicznie ( i jeszcze nie widomo jak by to wyszlo ).
Przednie lampy takze maja byc wymienione na clear glassy ale to takze koszt ok. 800 zl wiec poczeka.
Kolejna rzecz jaka bedzie miala miejsce to wnetrze i na koncu silnik ( poki co ma jedynie przesrojonego Chipa i to wszystko ). Po konsultacjach z p. Achardem z Osielska k/Bydgoszczy silnik pojdzie w innym kierunku niz elektronika ale to juz dluzsza bajka.
Co do grilla to kupilem go na allegro wiec wiadomo o co chodzi

i trzeba troszke nad nim popracowac, oslone wentylatorow musze wymienic bo jest peknieta dlatego przy lakierowaniu nie trzeba bylo na nia uwazac, siatka czeka na montaz ale doba ma niestety tylko 24h).
Jeszcze raz dziekuje za Wasze opinie.Pozdrawiam
Jutro dodam nowe fotki