Fotki mojego puga

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

mi sie fele podobaja. to bodajze 14" od 405. w kazdym razie sa za male do tego klocka. super sa poszerzenia z tylu, ale progi bardziej by pasowaly do apollo 13, tak jak i zderzak - wedlug mnie mocno przekombinowane.

badlook dodal autu 10 lat =/ wlot na masce ciekawy, inny niz wszystkie, ale badlook psuje efekt. jakas siatka by sie przydala by wentylatory zaslonic.

jednak wentylki pod kolor auta mnie powalily na lopatki 8)7

i nie dziw sie ze sa ostre slowa krytyki. stworzyles specjalny temat, pomimo ze fotki swoich aut zamieszczamy na peugeot205.pl, wiec ludzie jada rowno =]

w tym wszystkim na pochwale zasluguje:
- spasowanie elementow
- jakosc wykonania

przynajmniej sugerujac sie ta fotka =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

a ja tak sobie nad tym autkiem myslałem i gdybyś zmienił zderzak na zwykły z dokładką w tym kolorze to auto wyglądało by o niebo lepiej bo to on tak najbardziej psuje ten efekt. Peugeot jest małym zgrabnym autkiem i w tym tkwi jego cały urok. szkoda bo napewno kosztowało Cię to troche kasy a mogłes wydać zdecydowanie mniej i zrobić ładniejsze autko.
co do spasowania o którym mówił cheatoss to maska nie jest spasowana z błotnikami a zderzak z lampami nie jest w jednej linii

Mam nadzieje że z tyłu nie masz tego tjuninkowego :wink: zderzaka z allegro
pozdro
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
MistrzuGT
Junior

Post autor: MistrzuGT »

Moim zdaniem wlasnie tak jak ktos pisal wczesniej- wieksze i szersze koleczka,bo teraz jest za szeroko jak do tych kol,mimo ze felgi sa fajne.
Najgorzej jest jednak z samym przodem - zdezak przypomina ten z subaryny-jeszcze jest w miare ;) Ale najgorsze jest spasowanie maski (masz tak samo jak ja,czyli u goru wystaje, a dol sie chowa pod blotniki ) Do tego badlook wlasnie jakby sie opieral na swiatlach i je u gory przyciskal a dol podnosil... i slabe spasowanie grilla ze swiatlami (siateczka by sie przydala, a na niej taki duzy lew :D )
Qbis
Junior
Posiadany PUG: 205 1.6 GTI

Post autor: Qbis »

Co do spasowania maski to sie zgodze ale przyczyna sa odbojniki i zle przykrecony zawias.
Kola napewno wymienie tylko ze narazie nie mam kasy i mam juz na oku 17'' ale zastanawiam sie nad 16'' ze wzgledow oczywistych.
Lusterka wogole zostana wymienione bo te poprostu nie pasuja i maja smieszna okleine ale karbon :cry:
Kolejna sprawa: na naszym rynku bardzo ciezko dostac cokolwiek do puga zeby mialo to rece i nogi.Zderzaki ktore mam zalozone sprowadzalem z Niemiec(na allegro pojawily sie jakies 3 tyg. temu).
Podobny problem byl z lampami z tylu ( takze takich nie chcialem a jak juz to z ciemnymi wkladami ) niestety chcac niechcac kupilem te lexy. W planach mialem powstawiac od 306 tki ale koszt lamp i robocizna wychodzily kosmicznie ( i jeszcze nie widomo jak by to wyszlo ).
Przednie lampy takze maja byc wymienione na clear glassy ale to takze koszt ok. 800 zl wiec poczeka.
Kolejna rzecz jaka bedzie miala miejsce to wnetrze i na koncu silnik ( poki co ma jedynie przesrojonego Chipa i to wszystko ). Po konsultacjach z p. Achardem z Osielska k/Bydgoszczy silnik pojdzie w innym kierunku niz elektronika ale to juz dluzsza bajka.
Co do grilla to kupilem go na allegro wiec wiadomo o co chodzi :( i trzeba troszke nad nim popracowac, oslone wentylatorow musze wymienic bo jest peknieta dlatego przy lakierowaniu nie trzeba bylo na nia uwazac, siatka czeka na montaz ale doba ma niestety tylko 24h).
Jeszcze raz dziekuje za Wasze opinie.Pozdrawiam
Jutro dodam nowe fotki
Ferguss

Post autor: Ferguss »

na naszym rynku bardzo ciezko dostac cokolwiek do puga zeby mialo to rece i nogi
To nie oznacza aby pakować w auto to co jest :P

Mi się ten styl nie podoba, ale od wspólnych znajomych wiem ile pracy i czasu pochała Ciebie ta furka - tu gratsy za wytrwałość :)
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Kontakt:

Post autor: lysy103 »

no i od razu lepiej sie czyta :) moim zdaniem na 1 miejscu szybko powinieneś wymienić te alu.
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

mi się te alu bardzo zawsze podobały :)a do tego , z tego co wiem są pancerne :)

no i widzicie panowie i panie... gdyby taka rzeczowa dyskusja była w top 5... :wink:
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

alu przejdą...
...ale ten zderzak... i maska... absolutnie...
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

No aluski fajne ;] Przyjalbym takie :P Hyhyhy...ladniejsze niz Speedline z GTi (te 14") a minimalnie brzydsze niz Speedline 15" ;]
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

akurat aluski sa do bani -same w sobie ladne nie sa a poza tym nie pasuja do reszty.

jeszcze nawiazujac do kilku opinii
-ten zderzak+ta maska =ok
-ten zderzak+zwykla maska (lub z garbem) =bleh
-zwykly zderzak+ta maska=bleh
-zwykly zderzak+zwykla maska =nie pasuja progi

pomaluj lusterka w kolor nadwozia

swoja droga, wszystko by sie ladniej prezentowalo, gdyby bylo pomalowane w czarna perle :wink:
Awatar użytkownika
Dżon Dobra Nadzieja
Uzalezniony

Post autor: Dżon Dobra Nadzieja »

-ten zderzak+ta maska =ok
:?: :?:

no chyba żartujesz...

zderzak jest niemiłosiernie słabiutki... obojętne z czym się to zje ;)
Obrazek  Obrazek

Jestem fanem! Szukalem klubu p205 i go znalazlem 8)7
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

jak juz mowilem -nei jestem fanem, ale maska, zderzak, tylne poszerzenia i progi sa w ten sam desen, wiec jak sie wylaczy jedno z nich, to bedzie kapa.
Awatar użytkownika
HDi
Junior

Post autor: HDi »

i felgi min 16 :)

Mam takie do sprzedania :D
205 Rallye Ex.. peryment
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Kontakt:

Post autor: lysy103 »

No właśnie alu seme w sobie ładne (jak będziesz chciał sprz. daj znać :D ) no ale do tego stylu to właśnie jak pisze hdi min 16" :)
Strusiu_Winner

Post autor: Strusiu_Winner »

chacha ale jaja!!! czegos takiego juz dawno nie widzialem :D wiecej szpachlu jak blachy... niesamowita obora :P czlowieku nie pastw sie tak nad tym biednym ladnym kiedys napewno pugiem...

Dodano po 3 minutach:

mi to jedzie oborą 8)7 a ile tu wlotów do nikąd... jaja normalnie... czlowieku nie pastw sie tak nad tym biednym pugiem
ODPOWIEDZ