Autka mojego dobrego znajomego ze Szwecji, ostatnio potrzebowal panel Dimmy do tylnej klapy bo autko bylo nie kompletne wiec mu pomoglem w tej sprawie bo w Polsce wszystko mozna znalesc
Motor 2.0 8v turbo jak u Lorda Devila.
Za chwile pewnie uslysze(przeczytam),ze w Europie tak sie tuninguje, albo ze w Belgii i w Algierii takie sa teraz trendy, ew. ze "na zachodzie to sie znaja i im sie podoba". Samochod mi sie ogolnie podoba, ale nie te wloty na masce i nie to cos pod pokladka pod zderzak. A tak - Green na wypasie jest, wiem Zazdroscisz i tyle A teraz koniec offtopa i pokoj z Toba
Jakos mnie siatex drazni, nijak mi nie pasuje na wiekszej pow. no i ten nieszczesny grill tez jakos tak nie pasuje, zawsze na zdjeciach wychodzi tak troche tandetnie.
Ta 205 fast modiefied jest extra. A ta 205 niebieska to bardzo kwaśny sprzęt, tam pod maską siedzi T16 i to na mocnych sterydach, moje marzenie, kto wie, może już nie długo. Na świecie są fajne 205, ale sądzę, że my też nie mamy się czego wstydzić. Jest kilka 205 w klubie, które mogą nas dumnie prezentować na świecie.