Tuning Party w Hradec Kralove 25.6-27.6.2004

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
WINKiel
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205GTI -> 306S16 -> 406coupeV6
Numer Gadu-gadu: 0

Tuning Party w Hradec Kralove 25.6-27.6.2004

Post autor: WINKiel »

Jak wiecie (lub nie wiecie) czesi są jednymi z bardziej znanych w Europie tunerami. Co roku odbywa sie wspanialy festyn na ktorym mozna podziwiac prawdziwe perelki zmodyfikowanych samochodów. W tym roku wraz z kilkoma osobami mam zamiar zaliczyć go osobiście. Tutaj zdjęcia z poprzednich lat:

http://www.tuningparty.cz/

http://vwzone.mojewww.com/index.php?modul=news&news=42
http://www.gds.impelnet.com/gallery/zlotyzagraniczne
http://vwzone.pl/index.php?modul=galeria&dir=20

Ja chyba bede spal pod namiotem, ale mozliwe ze znajde sie domki z noclegiem. Tak więc zachecam do uczestnictwa i wspólnej zabawy, z Polski jedzie duża grupa ludzi, z Poznania również...
Ostatnio zmieniony 22 wrz śr, 2004 3:26 am przez WINKiel, łącznie zmieniany 1 raz.
ariel

Post autor: ariel »

jeśli nie wyjadę z Polski to dołączę do tej grupy wraz ze swoją drugą połówką :wink:
Awatar użytkownika
Michal gti
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 rallye, 205 GTi, 205 CTi, 205 RG Cabrio, 205 MultiVan, 306 GTi6, 505 GTi, 304 cabrio, 304 coupe
Kontakt:

Post autor: Michal gti »

Również planuję się tam wybrać :)
Poganiać się trochę z pepiczkami :wink:
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

ale spoczko zdjęcia
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
BubuPN

Post autor: BubuPN »

jakby co to looknijcie też na forum.tuning.pl - dział Poznańskie Forum Tuningowe, tam jest post gdzie trza się wpisywać jak ktoś chce mieszkać w domku. Lista będzie zamknięta w niedzielę.
maJkeL

Post autor: maJkeL »

PILNE!!!! chciałem spytac ile tam kosztuje wjazd,czy wpuszczają wszystkie auta czy tylko stuningowane,zeby nie bylo ze pojade i nie bede mial namiotu gdzie rozbic,o ktorej zaczynaja wpuszczac w piatek?z gory dzieki za info i pozdrawiam
BubuPN

wpuszczają auta przerabiane, kierowca który wjeżdża płaci za wjazd ogólem 300 koron (wjazd autem + wstęp od osoby), dla aut nieprzerobionych (lub jak kto woli dla zwiedzających) jest parking obok zlotu
maJkeL

no obok zlotu spoko ale czy da sie tam namiot rozbic i czy bedzie jakas ochrona czy tylko tam gdzie wjezdzaja przerobione?a tak swoja droga to w jaki sposob stwierdzaja czy auto jest stuningowane czy nie?kolejna sprawa czy jedzie ktos od nas z klubu,najlepiej pugiem? :D :D
Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: TOMBIKE »

a kto będzie na Kormoranie??? Ja sie wybieram do Olsztyna :):)
maJkeL

ja jade do tych Czech,szkoda ze ramek nie dostalem bo bym juz nas reklamował za granicą;)
BubuPN

nie wiem na jakiej podstawie stwierdzają, że auto jest przerobione
maJkeL

hehe no byłem,zabawiłem sie i wróciłem :)

było bardzo duzo super przerobionych aut,w tym kilkanascie ciekawych i szybkich 205-tek. Nie widziałem niestety nic z Polski,jedna zielona mi sie raz migneła ale nie wiem czy to od nas z klubu,stare blachy bodajże na L...

Twojego puga BubuPN tez nie widzialem :(

Ogolnie zlot fajny,bardzo duza kultura czechów i zdrowy rozsądek,nie widziałem ani jednego ochroniarza na całej imprezie, było kilku kolesi w zielonych koszulkach i to wystarczylo,kazdy sie umial zachowac! Troche lipnie były zoorganizowane konkurencje,wjazd na impreze i kontakt z Polakami,myslalem ze skoro tyle ludzi zarezerwowalo miejsca i wiedzieli ze zjedzie duzo Polakow przygotuja jakis Polski plan zlotu itp.. Nie wiem kto był od nas z klubu ale ciekaw jestem wrazen i interesowaly by mnie jakies linki do zdjęc :D :D

pozdrawiam
BubuPN

Polaków to tam było ledwo 10%, linki do zdjęć będą jak się serwer znajdzie :D ogólnie imprezka była fajna, procentowa, zielona i tak dalej :lol: najgorszy był wjazd na sektor gdyż nie dość, że było full trawy to trza było uważać żeby nie pogubić auta przy zjeździe z asfaltu na trawnik, samochody były genialne, przynajmniej większość, najbardziej mi się podobał niebieski Passat z przyczepą wykonaną również z Passata, z zainstalowanym mini salonem, kinem domowym oraz kurkiem do lania piwa :mrgreen: jakby co fotki będą gdzieś pewno po forum.tuning.pl porozrzucane
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

bubu skontaktuj sie zemną to zrobie ci miejsce na serwerze na fotki.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
BubuPN

tzn. ja fotek nie robiłem tylko kumpel, więc jak już to jemu bym podał kontakt do Ciebie oczywiście jeśli można
ODPOWIEDZ