co zrobić z 205 5D

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Paweel

co zrobić z 205 5D

Post autor: Paweel »

pewnie to już nie raz było ale to nic ;)

PYTANIE:
co zrobić w PUG'u 205 pięcio drzwiowym żeby sie rzucał w oczy a nie bylo WiejskiegoTuningu no i oczywiście za ludzkie pieniądze ( we własnym zakresie)
- kolor ---> granatowy metalik ;)
- zaspawane klamki z tyłu
- lekko "ściemnione" szybki
- aluski
- wydech "ozdobny" ;)
- niska zawiecha

i na tym sie moje pomysły kończą :P

czekam na propozycje...

foty "przed" już wkrótce ;)
BubuPN

Post autor: BubuPN »

zrobić możesz co chcesz byle oryginalnie i nie w takiej firmie na jaką ja miałem "przyjemność" trafić, z tym pytaniem najlepiej zajrzyj tu: http://forum.tuning.pl/viewforum.php?f=43 jest to forum Fan Klubu Peugeota,bo tutaj zapewne połowa ludzi będzie radziła kupić połowę jakiegoś GTi i przełożyć go do swojego auta :lol: a tam w miarę sensownie doradzą :mrgreen: :wink:
marecki

Post autor: marecki »

w kazdym razie, po koledze powyzej widzisz,czego nie masz robic :D bubu bez urazy:)
BubuPN

wiesz, wszystko jest kwestią gustu, najważniejsze, że mnie się podoba i jest oryginalnie :lol: bo w końcu o to w tym wszystkim chodzi ;) bym chciał mieć wszystko z GTi to bym kupił GTi 8)
Ostatnio zmieniony 13 cze ndz, 2004 11:07 pm przez BubuPN, łącznie zmieniany 1 raz.
marecki

Post autor: marecki »

si
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Kaktus »

Dokladnie... sa gusta i gusciki a o tym sie nie rozmawia.

Wazne aby tak jak pisal BUBU, wszystko bylo "orginalne" i aby nie robic wioski, ze wsadzisz sobie wlot jakis tam, progi jakies tam, zderzaki jakies tam itp itd.

Wszystko ma tworzyc pewna calosc itp.

Mi osobiscie najbardziej podoba sie taki TUNING jaki zafundowal Madafaka vel. Kimer swojej zabci vel. Nadii

Wbrew pozora nie lubie takze samochodow wzorowanych na rajdowki czy wyscigowki- baa uwazam to za najgorszy tzw. "niemiecki" tuning.
http://www.k-sport.eu - Budowa Samochodow Wyczynowych, Hamownia, Chip-Tuning.

DEAKTYWUJEMY PROGRAMOWO FILTRY FAP i DPF!!!

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
BubuPN

ale stylizowanie na rajdówki już chyba raczej nie jest aż tak często spotykane....swoją drogą wiem, że to zabrzmi dziwnie ale o co biega ze stylem niemieckim, amerykanskim itp. itd.?
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

No wlasnie NIEMCY kochaja stylizowac swoje autka na "rajdowki" czy "wyscigowki"

Gosc zaklada spoilery jak z DTM'u, wklada kaltke, jakies tam naklejki "SPARCO, OMP" i czesto nawet naklejaja numery startowe ;) A autka z rajdowka naprawde nie maja nic wspolnego.

"Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
madafaka

Post autor: madafaka »

łoł w ustach takiego przeciwnika przerabiania 205 :D jak Kaktus to jest naprawde zajebiste wyróżnienie!!! Dzięki!!! :D
i ciesze sie że się podoba bo oznacza to że nie tylko GTI maja monopol na piekno!!
Awatar użytkownika
Kaktus
Maniak
Kontakt:

Kimer - Wasza 205 wyraza w 100% to co rozumiem poprzez dobry tuning :) No ewentualnie mialbym pewne zastrzezenia do Grilla, ale to juz tylko szczegolik.

Naprawde jest GIT :)

BubuPN

madafaka pisze:oznacza to że nie tylko GTI maja monopol na piekno!!

no offence ale przecież to auto to jest w właściwie 90% GTi :lol:
madafaka

BubuPN pisze:
madafaka pisze:oznacza to że nie tylko GTI maja monopol na piekno!!

no offence ale przecież to auto to jest w właściwie 90% GTi :lol:
eeeee tam a widziałeś 5d GTI??? :D :D
cóż nie do końca masz racje bo o ile felgi i przód jest od GTI to tył już jest inny, do tego nie ma szerokich listew, szerokich nadkoli......
Cóż a że baza wyjściowa była niezła to inna sprawa. :D :lol:
BubuPN

hmm.... no 5d GTi nie widziałem to fuckt :mrgreen: swoją drogą tak z ciekawości jaką masz przepuszczalność na przednich bocznych szybach??
madafaka

hihihi jaką mam chyba nieprzepuszczalność :D :D nie wiem ale są baaaaaardzo ciemne, no i jeszcze to nie ja ma tylko nadia :D :D
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Kontakt:

Post autor: adidj »

bubu jak chcesz miec tak samo jak nadia to taniej cie wyjdzie jak prysniesz szybki sprayem czarnym :lol: :lol: bedziesz mial taka samą przepuszczalnosc :lol: :lol: :lol: :lol: :D
peugeot 205 a zarazem audi B3
ODPOWIEDZ