PYTANIE:
co zrobić w PUG'u 205 pięcio drzwiowym żeby sie rzucał w oczy a nie bylo WiejskiegoTuningu no i oczywiście za ludzkie pieniądze ( we własnym zakresie)
- kolor ---> granatowy metalik
- zaspawane klamki z tyłu
- lekko "ściemnione" szybki
- aluski
- wydech "ozdobny"
- niska zawiecha
zrobić możesz co chcesz byle oryginalnie i nie w takiej firmie na jaką ja miałem "przyjemność" trafić, z tym pytaniem najlepiej zajrzyj tu: http://forum.tuning.pl/viewforum.php?f=43 jest to forum Fan Klubu Peugeota,bo tutaj zapewne połowa ludzi będzie radziła kupić połowę jakiegoś GTi i przełożyć go do swojego auta a tam w miarę sensownie doradzą
wiesz, wszystko jest kwestią gustu, najważniejsze, że mnie się podoba i jest oryginalnie bo w końcu o to w tym wszystkim chodzi bym chciał mieć wszystko z GTi to bym kupił GTi
Ostatnio zmieniony 13 cze ndz, 2004 11:07 pm przez BubuPN, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokladnie... sa gusta i gusciki a o tym sie nie rozmawia.
Wazne aby tak jak pisal BUBU, wszystko bylo "orginalne" i aby nie robic wioski, ze wsadzisz sobie wlot jakis tam, progi jakies tam, zderzaki jakies tam itp itd.
Wszystko ma tworzyc pewna calosc itp.
Mi osobiscie najbardziej podoba sie taki TUNING jaki zafundowal Madafaka vel. Kimer swojej zabci vel. Nadii
Wbrew pozora nie lubie takze samochodow wzorowanych na rajdowki czy wyscigowki- baa uwazam to za najgorszy tzw. "niemiecki" tuning.
ale stylizowanie na rajdówki już chyba raczej nie jest aż tak często spotykane....swoją drogą wiem, że to zabrzmi dziwnie ale o co biega ze stylem niemieckim, amerykanskim itp. itd.?
No wlasnie NIEMCY kochaja stylizowac swoje autka na "rajdowki" czy "wyscigowki"
Gosc zaklada spoilery jak z DTM'u, wklada kaltke, jakies tam naklejki "SPARCO, OMP" i czesto nawet naklejaja numery startowe A autka z rajdowka naprawde nie maja nic wspolnego.
łoł w ustach takiego przeciwnika przerabiania 205 jak Kaktus to jest naprawde zajebiste wyróżnienie!!! Dzięki!!!
i ciesze sie że się podoba bo oznacza to że nie tylko GTI maja monopol na piekno!!
madafaka pisze:oznacza to że nie tylko GTI maja monopol na piekno!!
no offence ale przecież to auto to jest w właściwie 90% GTi
eeeee tam a widziałeś 5d GTI???
cóż nie do końca masz racje bo o ile felgi i przód jest od GTI to tył już jest inny, do tego nie ma szerokich listew, szerokich nadkoli......
Cóż a że baza wyjściowa była niezła to inna sprawa.