przeróbki bryk

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Humve
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Humve »

no a tu jest nowy ulepszony

przed

Obrazek

no i oczywiście po

Obrazek
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Humve
Junior
Kontakt:

Bardzo przepraszam ze was usunołem ale żeczywiście było to okropnie zrobione, teraz już nie będzie takich pomyłek jeszcze raz bardzo przepraszam za usunięcie
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony
Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)

Post autor: Ninja »

Ej no kolego.... To sie kwalifikuje do odebrania uprawnien :evil: :evil:
Z jakiej paki usuwasz posty :?: :!: :?: :!:
Odrobina krytyki cie przerosla :?: :!:
Wrzucasz sobie jakies "dzielo", patrzysz ze sie nie przyjmuje, ludzie sie z tego smieja, to kasujesz wszystko co bylo z tym zwiazane i walisz jakis nowy obrazek jakby tamtego nie bylo :?:
A teraz co? jak i z tego sie beda smieli to tez wszystko skasujesz i poczestujesz wszystkim czyms nowym :?: :!:
Moim zdaniem nie powinienes byc w ogole moderatorem :!:
To jest chamstwo :evil:
Awatar użytkownika
adidj
Junior
Kontakt:

Post autor: adidj »

4 godzinki i juz sobie nagrabił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
peugeot 205 a zarazem audi B3
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony

A swoja droga to ten nie wyglada wiele lepiej od tamtego.
Ten post tez usuniesz :?: :!: :evil:
Był - 1.8 D, 60 KM/4600 obr./min., 110 Nm/2600 obr./min. - masakrator :twisted:

Jest - VW ;)
Humve
Junior
Kontakt:

chcecie to wrzuce znowu tamto zdięcie
Obrazek
Obrazek
Macie śmiwjcie się do woli a ja nc nie zrobie nie możecie się troche si.ę powtrzymać z wypowiedziami, inni tesz mają uczucia a tak naprawde to zrobił mój brat a ma dopiero 13 lat ale możecie się śmiać do woli z niego
ariel

Post autor: ariel »

Dokładnie... To jest chamstwo i nadużywanie statusu moderatora... Humve nie powinien być moderatorem... Już na starcie spaliłeś się chłopie... Ja nie mam zamiaru pisać w dziale VT do tej pory aż Humve przestanie szefować tym działem... Dorośnij chłopie.Nara!!
Humve
Junior
Kontakt:

a nie usuwam tylko mój brat się aż się popłakał z waszych wypowiedzi powstrzymajcie się troche aż coś napiszecie
Awatar użytkownika
Ninja
Uzalezniony

W tym zoltym tez da sie rozpoznac reke braciszka
Mi nie chodzi o nasmiewanie sie z kogokolwiek.
Skoro tamto zrobil twoj brat (13 l. - przyp. autora :wink: ), to trzeba bylo to napisac na samym poczatku. Gdyby ludzie wiedzieli ze to dzieciak sobie namalowal to pewnie by tak nie reagowali, a nie ty kasujesz wszystko i jakby nigdy nic wrzucasz sobie nastepne fotki.
Jak to wyglada?
Jak klubowiczom sie ten zolty nie spodoba to tez wszystko wykasujesz a potem napiszesz ze to niewidomy, 4 letni kuzyn zrobil?
BubuPN

Post autor: BubuPN »

Humve jak powstrzymać się z wypowiedziami?? przecież po to się zamieszcza pracę żeby ją inni mogli ocenić, więc jak już coś wrzucasz to licz się też ze słowami krytyki, po drugie nie powinieneś usuwać postów przez to, że coś tam chciałeś poprawiać (chociaż wątpie, że zostały one usunięte tylko dlatego),a poza tym na VT powinno się umieszczać prace gotowe w sensie w pełni dopracowane, a nie, że wrzuciłeś puga "zrobionego" od przodu i nagle sobie zmieniasz zdanie, wywalasz to i wrzucasz niby poprawkę, opanuj się troszkę i na przyszłość nie usuwaj od tak sobie postów
Humve
Junior
Kontakt:

nie, noo dobra wypowiadajcie się jak wam przyjdzie na myś lae sformułujcie to toche innaczej i jeszcze raz BARDZO PRZEPRASZAM
Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony

Post autor: TOMBIKE »

nie chce nic mowić ale te przerobione fury są do dupy, jeśli już coś przerabiasz to poświęć temu więcej czasu, duuuuuuużo więcej, zdjęcie mi się długo ładowało, a efekt opłakany, współczuję tym co mają modemy, może jeśli chcesz wrzucać tu śmieci to podawaj linki a nie wklejaj zdjęcia, będzie zdecydowanie szybciej. I jeszcze jedno to ze powstał taki dział nie znaczy zaraż żeby wrzucać tu byle fotki które wyglądają jak zrobione w 5 minut w paincie, wiem że trening czyni mistrza ale prosze nie trenuj na naszych nerwach.... :x
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

jak ktos to zobaczy z poza forum i to wyjdzie to będą z nas brechtać ze takie obrazki uważamy za Virtualny Tunning.... wybacz Humve, widać ze chcesz dobrze ale cos ci nie wychodzi. narazie popatrz jak to inni robią albo poszukaj w necie jakiegos dobrego przykładu. (oczywiście z 205) pozdro
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
ZoNNk
Junior

Post autor: ZoNNk »

o fuck KABARET :roll: :idea: :| :? :o :shock: :!: :!: :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 23 cze śr, 2004 1:19 am przez ZoNNk, łącznie zmieniany 1 raz.
marecki

Post autor: marecki »

chłopaki....to jest ŻENADA!! To wszystko tu razem wziete. Ten dzial nie powinien powstac z inicjatywy kilkunastolatka,z jescze mlodszym bratem który rysuje w paincie pugi...Dobrze by bylo,zeby nikt z zewnatrz nie odwiedzil tego dzialu...Zrobmy cos z tym, skonczmy!!
ODPOWIEDZ