[VT] Nissan 350Z (raczej beta :-p)

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
BubuPN

[VT] Nissan 350Z (raczej beta :-p)

Post autor: BubuPN »

Może i nie jest to powalające, ale chyba ujdzie w tłoku ;) Z dokonanych zmian: inne felgi, wywalenie klamek i kierunkowskazu bocznego, wrzucenie wlotu a'la Z3, mała improwizacja jeśli chodzi o zderzak (nie bijcie), przyciemnione szybki, maska a'la carbon, z tyłu (nie widać tego za bardzo) zrobione światła Lexus style no i to na tyle. Zabawy z rysowaniem na 350Z będę jeszcze kontynuował no i jak coś sensownego wyjdzie to dorzucę foto.

Przed:
Obrazek

Po:
Obrazek
Humve
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Humve »

no i co, teraz ja powinienem coś dodać od siebie ale się trochw wstrzymam, to 1 zmniejsz troche felgi bo wygląda jak by sama welga jechała po asfalcie i wyrównaj przedni zderzak chodzi mi o wloty powietrza i z tyłu zacieniuj to obniżenie bo widać chodzi o tylnie koło o koniec progu przedłuż to bo w rzeczywistości nie ma takiel durzej luki i ogułem jest spox tylko jak mażesz znaczki z boku to na przodzie tesz zmasz żeby cały samochud był gładki.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Awatar użytkownika
Michal
Junior
Kontakt:

Post autor: Michal »

Bubu, sluchaj experta :lol:

Poza tym w tym dziale mialy byc same 205 :roll:
Moj profil -> http://www.Michal.205.pl
Automobilklub Galicyjski -> http://www.agalicyjski.pl
Awatar użytkownika
TOMBIKE
Uzalezniony

Post autor: TOMBIKE »

właśnie k......... :x
BubuPN

Post autor: BubuPN »

z przodu znaczka nie wywalę bo mi się podoba :lol: a małych opon w VT to żeś Humve jeszcze nie widział :wink: :mrgreen: aha i jeszcze jedno panowie, od 205 przecież już mamy szpecjalistę :D
z tyłu zacieniuj to obniżenie bo widać chodzi o tylnie koło o koniec progu przedłuż to bo w rzeczywistości nie ma takiel durzej luki
yyyy ale o co chodzi??
ODPOWIEDZ