ma może ktoś w swoim Pugu zegary w słupku?? coś typu jakieś temperatury ciśnienia woltomierze amperomierze?? chciałem takie coś u siebie zrobić i chciałem zobaczyć jak to w rzeczywistości wygląda. proszę o foty jak ktoś ma Pozdrawiam
Wiesz co ja widzialem takie zegary dodatkowe pugu ale nie na slupku tylko po lewej stronie orginalnych zegarow <nad nawiewem> i powiem ci ze calkiem fajne sie prezentowaly....koles mial tam voltomierz cisnienie oleju i zegarek
Ja u siebie planuje cos takiego zrobic wiec jak zamontuje to wstawie foto
Jezeli ty juz masz taki patencik to podeslij foto bo jestem ciekaw jak w slupku wygladaja
No właśnie w słupku nie mam i chciałem zobaczyć jak to wygląda, rozważałem również zamontowanie ich w miejscu co piszesz w takiej obudowie http://www.moto.allegro.pl/item53963781 ... xpres.html Ale i tak bym wolał w słupek bardziej mi się podoba. Zobaczymy z czasem jak będzie z funduszem
No niestety...jeszcze zalezy jakie zegary i do czego chcesz zakladac ?? jak cisnieniowe np do oleju to kolejnym kosztem bedzie doprowadzenie przewodow do np filtra oleju. widzialem takie rozdzielniki ktore nakrecasz na miejsce filtra a na to nakrecasz dopiero filtr i od tej dokladki masz rozgalezienie np na czujnik temp czy cisnienia oleju bo sam zegar to ci guzik da jak nie masz czujnikow a widzialem jak na allegro sprzedawali same zegary bez czujnikow po 90 chyba
ma może ktoś w swoim Pugu zegary w słupku?? coś typu jakieś temperatury ciśnienia woltomierze amperomierze?? chciałem takie coś u siebie zrobić i chciałem zobaczyć jak to w rzeczywistości wygląda. proszę o foty jak ktoś ma Pozdrawiam
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU