Siema wie ktoś jakiejś firmie w małopolskim która się zajmuje profesjonalnie poszerzaniem kół ??? Wiem że swego czasu robił to gość w Wieliczce już sie tym nie zajmuje , znalazłem też usługi tego typu w Łodzi ale troszke za daleko , dlatego jak ktokolwiek widział ktokolwiek wie to dawacie znać pozdro
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Broziu kurierem możesz wysłać do Łodzi, ja innym bym felg nie oddał.
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Broziu jeszcze się nie spotkałem, ale warto wpaść na jakiś meeting "Krakowskie Klasyki Nocą" i popytać, warto też odwiedzić portal Cult Style.pl tak jak napisał PrezesBednarz
ktoś na KKN-owym FB poruszał ten temat i też polecili mu wheel-wide
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
Od razu przyszedł mi do głowy szatański plan wykonania replik PLS Indy z rotorami od SL201... Ciekawe, czy coś takiego da się zrobić?
Stalowe rotory i stalowe ranty - OK. Ale aluminiowe rotory z rantami ze stali?
Myślę, że ktoś jest to w stanie zrobić
Na cultstyle.pl trzeba zapytać
Jest Ci smutno? Jest Ci źle? Wsiądź do puga, przejedź się!
Określenie "Poranny poprawiacz nastroju" nabiera nowego znaczenia...
Naprawy, modyfikacje, remonty 205 i nie tylko https://www.facebook.com/205renovation/
Pytałem kiedyś o przerobienie sl299 na skręcaną z rantem ( wheel wide ), taki zabieg ok 2,5kpln za komplet jeśli uda się dopasować jakieś ranty do nich ( np z bbs czy innej podobnej felgi ).