ja bym najpierw doprowadził do stanu salonowego a potem jak by mi sie znudziło to tuning...ale tylko ten z najwyższej półki
dlatego głosuje na wypielęgnowany standard .. cokolwiek that mean
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Myśle, że jeśli obszywanie to delikatniejsze... bo tamten RG to taka kolorowa zabaweczka... wg mnie przesadzone... jeśli chodzi Ci o takie "upiększanie" to głosuje na "standart"...
I jak sie ma zadbany/odrestaurowany samochód (tak jak Iveras, o czym każdy doskolane wie) to chyba szkoda go aż tak przerabiać...
wnętrze swoją drogą, ale bardziej chodziło mi o tuning zewnętrzny. Zderzaki w kolorze nadwozia, delikatne nadkola, felgi, lusterka z kierunkami, lotka, podkładka od 309 GTI takie innowacje
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
jak zwykle kwestia gustu... ale jak umiesz to zrobić umiejętnie i zeby nie psuć wizerunku auta to czemu nie widziałem wiele stuningowanych 205tek które wyglądały odjazdowo ale łatwo tez mozna wszystko zepsuc ..
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
no właśnie, jak chcesz to robić to wszystko albo nic. więc najpierw musisz mieć koncepcje, to dość trudne wg mnie, szczególnie że części brakuje, więc głosuje na standart.
jak moim sąsiadem byłaby firma ecosse-peugeot i pracowałbym w niej i miałbym 90% zniżki to bym wybrał Elegancki lifting
Ostatnio zmieniony 22 sty sob, 2005 5:23 pm przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.