Na początku chcialem wogule wywalic tylna wycieraczke i miec gladką tylną klape. Ale po wymianie zdan z rodzicami nie pozwolili mi bo mama stwierdzila ze jak bedzie padac to nic nie bedzie widac(ja wyszedlem z załozenia ze w maluchu tez nie ma wycieraczki i ludzie zyją), wiec wziolem wycieraczki pomalowalem sobie na biały kolorek noim zdaniem fajnie to wygląda. Dla posiadaczy wersji GtI proponował bym kolor czerwony
bedzie elegancko wyglądał
apropos wycieraczek, mam prawie nowe pióra Boscha i cieńko zbierają. Mozliwe, że z racji tego, ze autko jest wiekowe wycieraczki nie dociskają szyby tak jak powinny? co wymienić i jak?
Szybe mi zdejmował poprzedni mechanik i chyba coś kiepsko założył, bo skrzypi w uszczelce w czasie jazdy po dziurach - masakra, boję się ze mi kiedys do srodka wpadnie
Mi tez kiepsko zbieraja, a wlasnie sbie nowe kupilem w Leclercu za 13 zl Ale co dziwne - zle zbieraja tylko po stronie pasazera. Moze jakas krzywa szybe mam, albo cos... A tak BTW: ile moze kosztowac nowa szyba do puga z wymiana?
WINKiel pisze:apropos wycieraczek, mam prawie nowe pióra Boscha i cieńko zbierają. Mozliwe, że z racji tego, ze autko jest wiekowe wycieraczki nie dociskają szyby tak jak powinny? co wymienić i jak?
Bart pisze:Z pewnością "pięknie" będzie wyglądała ta biała wycieraczka hahaha , już się nie mogę doczekać jej zdjęcia heh .
cos sugerujesz
Bart sugeruje pewnie to co mi sie nasunelo na mysl jak powiedziales ze pomalowales ramie wycieraczki na bialoczyli: "festyn"
Nie obraz sie...moze w Twojej wizji to pasuje, moze bedzie naprawde ladnie...ale mi sie to kojarzy z puchatymi kostkami dyndajacymi pod lusterkiem...no offence
ale mi sie to naprawde podoba i nikomu więcej nie musi to nie rozumiem po co jakies glupie komentarze w stulu "nadaje sie na strone wiejski-tuning" jak napisał bart na stronie nie widzial a juz cos muwi to po pierwsze a po drugie są gusta i gusciki i nie zamieżam gadac z takimi ludzmi którzy nie potrafią uszanować gustu drugiego człowieka i walic takimi tekstami. Ja nie ale kto inny mógłby sie czuc obrazony takimi slowami, ale ja sie nie obraze, bo rozumiem ze nie kazdemu sie to podoba a po drugie TOTALNIE MNIE TO WALI CO KTO GADA.