Witam.
Czy ktos sie oreintuje czy gdzies (i gdzie) z tylu sa juz pociagniete kable na glosniki ? czy moze trzeba samemu kombinowac ?
gdyby mialo to w czyms pomoc to samochod jest z rocznika '94 silnik 1,4 75 konny
U mnie oryginalnych kabli do audio na tył nie było musiałem prowadzić sam nie wspominając że fabryczne otwory na głośniki tył są kompletnie nie użyteczne zostaje pułka albo bagażnik
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
No ja mam Juniorka wiec u mnie nie ma niczego ani wycieraczki tył ani nawet rączek do trzymania nad głową wiec kabli też sie nie spodziewałem w moim autku to łatwiej wymienić to czego nie ma niż to co jest oryginalnie
mam elektryczne szybki, centralny zamek (mialem, musialem wymontowac, bo dalo sie otwierac z innych pilotow ) wycieraczke tylna, raczki, szyberdach, wiec jestem dobrej mysli teraz tylko gdzie ich szukac ? za ta maskownica z tylu po bokach ?
jeżeli masz wersję 3 drzwiową t onajłatwiej jest zdjąć z tyłu boczki te pod szybą z których wychodzą pasy i tam szukać najprościej no i drugie miejsce to oczywiście zdjąc tą maskownice głośnika z tyłu i tam próbować szukać. Jak są to powinny być gdzieś w tych dwóch miejscach widoczne Pozdrawiam. Ale przeciągnąć kable to tęż nei jest aż taki problem
nawet jak są kable to i tak najlepiej je zdemontować i od nowa położyć żebyś wiedział co i jak jest zrobione w razie jakichś modernizacji, przekładek i innych bajerów
BuBU ma racje jak chce się dobre audio wsadzić do tyłu to najlepiej jest jednak położyc własne kable grubsze No i tak profilaktycznie na przyszłość kabelki pod wzmacniacz :D:D
ja mam full opcje, a kabli z tylu nie znalazlem, pociagnac od radia nie problem (pod wykladzina) ale jak juz ktos wspomnial otwory sa bezuzyteczne... strasznie plytkie..