Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
O k...a co za wóz.Para masz może więcej fotek tego wózka,chodzi mi o wnętrze a dokładniej o fotele.W poniedziałek lecę do znajomego tapicera ze swoimi podartymi fotelami więc może przerobiłby mi na takie.Dodam że ów tapicer to fachman nie z tej ziemi ostatnio zrobił całą tapicerkę w Oplu Kapitanie rocznik 66.Facet przyjechał specjalnie do niego z Niemiec.Dzięki za podsunięcie pomysłu.
taki Dimma kit kosztuje kompletny z zamontowaniem 3.000 Funciaków
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
hej nie wiem co wy na to ale ja poporostu leże i kwicze
koleś mówi że na żywo wygląda jeszcze lepiej
Wiesz co? Ja pier#^%&ę te Twoje posty Para Kuźwa w kompleksy można wpaść, jak patrzę na takie fotki, to wydaje mi się że mój Pug jest warty 30zł i wstyd nim na drogę wyjeżdżać. Nie chciałbym stanąć na światlach swoim lwiątkiem, a obok koleś z taką DIMMą - bym chyba głupio się czuł
zaprosic ich moge ale najpierw trzeba taki zlot konkretnie ustalić.. juz cos im wspominałem i sie cieszyli że droga do Polski prowadzi przez niemieckie autostrady ale to temat na inny temat więc bez OT