fajne lampy

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Ferguss

Post autor: Ferguss »

Fakt - fajne, ale cena też przyjemna :)
BubuPN

Post autor: BubuPN »

kurcze już chciałem pisać, że te lampy za pół darmo są, ale po dłuższym przyjrzeniu się aukcji zauważyłem, że cena jest w funtach, a nie w dolarach :mrgreen: a lampki całkiem przyjemnie wyglądają, najlepiej jest kupować niebieskie ringi, bo białych za dnia ni cholere nie widać
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

No już kiedyswidziałem te lampki :) Ciekaw jestem jak sie prezentujaw dzień czy jakoś lepiej wyglądają czy tylko te ringi maja :) :mrgreen:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
BubuPN

Post autor: BubuPN »

to widać na fotach, przede wszystkim mają czyste klosze, a ringi to widać raczej tylko w ciemności, zwłaszcza białe
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

No jak dla mnie to te klosze są nie bardzo właśnie z przezroczystego szkła jak dla mnie to bardziej wygoląda jakby ktoś do zwykłych nowiótkich lamp takich jak normalne z 205 wsadził Ringi co dałoby się zrobić samemu :) jakby sie uprzeć :mrgreen:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Qbis
Junior
Posiadany PUG: 205 1.6 GTI
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Qbis »

dokladnie wydaje mi sie tak samo.Napewno nie sa to lampy typu clear glass - gladkoszybowe.Na 99 % sa to zwykle lampy z wlozonym " wezykiem " z dioda ( neonki z allegro ) i to wszystko. Zauwazcie ze tyl klosza ( za szklem ) schodzi normalnie. Na zdjeciu widoczne sa 2 ringi wiec w srodku jednego powinna byc pozycja badz dlugie a w drugim np. mijania. w przeciwnym razie powienien byc 1 ring bo tragicznie by to wygladalo.Zreszta nie widze tam 2 zarowek wiec niezle swiatlo musi sie zalamywac przez te pierdolki.
Gdyby to byly gladkoszybowki to bylyby warte nawet tej ceny.
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

słabe, zwykłe lampy z ringami, w dodatku na zdjęciu z niebieskimi to lampa chyba z lanosa
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
ODPOWIEDZ