Chce sobie pomalowac maske na czarno...bo i tak mam troche innego koloru niz normalny lakier...
Poniewaz jak kupilem puga to byl pomalowany a maska i dach nie byla malowana i jest inny odcien troche bialego...
Wiec co sadzicie o tym pomysle...Jak to bedzie wygladalo
maska czarna matowa fajnie wygląda w youngtimerach - capri, fiacie 124, tego typu maszynach. 205 jest już na to zbyt nowoczesny designem
naklej sobie orła i zapuść wąsy
Jak masz znajomych graficiarzy to mozesz sobie zbajerowane logo lefka walnac
Jak ladnie zrobia to bedze gites, a jak nie o ja ym chyba nic nie robil -tylko wypolerowal i nawoskowal
no pomysl jak by to wygladalo.... a'la kadett tunink skłuat
przynajmniej takie jest moje zdanie -ja wogole jestem anty-wszelkim naklejkom -jak auto ma klase i jest naprawde dobrze zrobione to raczej taki "ozdob" nie ma...
invictus pisze:no pomysl jak by to wygladalo.... a'la kadett tunink skłuat
przynajmniej takie jest moje zdanie -ja wogole jestem anty-wszelkim naklejkom -jak auto ma klase i jest naprawde dobrze zrobione to raczej taki "ozdob" nie ma...
No ale jak bys mial tak chujowo polozony lakier jak ja...Nie wiem czy ten wczesniejszy wlasciciel go spreyem malowal czy co...
Bo jak pod slnce sie patrzy to sa takie plamy...
To co bys zrobil ??
Napewno go sam nie bede malowa...A po drugie lakiernik mi krzyknol 2500 zl za pomalowanie go calego i w srodku tez...
Ale to juz nie chodzi o maske...Tylko o cale auto ogolnie.
Bo debil pomalowal auto chyba sprayem i sa takie plamy jak sie spojrzy pod slonce...A maski i dachu nie ruszyl wogole i sa w orginalnym kolorze