Może ten temat był juz kiedyś wałkowany, ale jestem dosyć nowym klubowiczem, więc proszę o wyrozumienie .
Chcę usztywnić CTi, więc coś takiego chcę nabyć, nie dla szpanu więc musi spełniać swoje zadanie, wygląd jest drugorzędny.
Witam!
Znalazłem miejsce oferujące rozpórki przeznaczone do peugeotów 205. Polecam wszystkim chętnym Darstuning z Gdańska. Posiadają w ofercie nie tylko górną przednia rozpórkę, ale także przednią dolna w wersjach stalowej i aluminium, oraz tylnią aluminiową. Ja zdecydowałem sie na przednią górną w cenie 250 zł (jest to cena promocyjna). Nie jest wykluczone, że w przyszłości kupię pozostałe, ale najpierw musze sie o celowości ich stosowania w cabrio trochę dowiedzieć (na ile jest to przydatne).
Pozdrawiam
CTI
edit
PS
Na mojej stronie zamieszczę info jak się montuje rozpórke
CTI
DARS TUNING
80-337 Gdańsk, ul. Grunwaldzka 615, tel./fax (058) 552 18 52 e-mail:dars@wp.pl
Tuning od A do Z. Importer kierownic i gałek ITALVOLANTI, car Hi-Fi.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Koszt takiej rozpórki to puszeczka farby i flaszka u tokarza i kolegi który spawał. Rurka ok 20PLN. Ze wzglądu że pracuję na wypalarce CNC kółka na kielichy wykonałem samodzielnie. Czas na wykonanie ok 1h. Efekt SUPER, a jeszcze lepszy fekt podczas jazdy. POLECAM