Jakie pokrowce na siedzenia P i T ?

Tutaj możecie rozmawiać o wszystkim co jest związane z różnego rodzaju przeróbkami auta.
Awatar użytkownika
Dominik_Spalek
Nowicjusz
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Jakie pokrowce na siedzenia P i T ?

Post autor: Dominik_Spalek »

Witajcie.

Mam do Was prośbę, szukam pokrowcy na siedzenia do P i do T do puga oczywiście, wybór jest ogromny, jednak chciałbym prosić Was o opinie nt. tego czy wydanie 100 zł na taką inwestycję będzie prawidłowo wydaną kasą. Może macie już sprawdzone pokrowce jakiejś firmy ?

Mnie osobiście podobają się takie: http://www.allegro.pl/item94977471_pokr ... _line.html gdyby ktoś z Was już takich używał bardzo proszę o opinie.

PG205
Ferguss

Post autor: Ferguss »

Zgłoś się do Blaszki - dorwał naprawdę fajnie dopasowane pokrowce z fajnego materiału - fotki masz w jego profilu. Widziałem to live i naprawdę wykonane są super.
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

ale blaszka robił u tapicera a Dominik chce pokrowce ... :)
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ferguss

Post autor: Ferguss »

Blaszka nie robił u tapicera, tylko zamówił pokrowce w firmie, która się tym zajmuje :)
Na fotkach faktycznie wygląda to jak tapicerka, ale sąto pokrowce :D
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

czyli efekt niezly :P
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
BubuPN

Post autor: BubuPN »

polecam pokrowce firmy Kegel & Błażusiak... miałem ich pokrowce w Civie przed zmianą siedzeń... wszystko dobrze spasowane pomimo iż są uniwersalne
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Re: Jakie pokrowce na siedzenia P i T ?

Post autor: Pieraś »

Dominik_Spalek pisze:Witajcie.

Mam do Was prośbę, szukam pokrowcy na siedzenia do P i do T do puga oczywiście, wybór jest ogromny, jednak chciałbym prosić Was o opinie nt. tego czy wydanie 100 zł na taką inwestycję będzie prawidłowo wydaną kasą. Może macie już sprawdzone pokrowce jakiejś firmy ?

Mnie osobiście podobają się takie: http://www.allegro.pl/item94977471_pokr ... _line.html gdyby ktoś z Was już takich używał bardzo proszę o opinie.

PG205
mialem tego typu kiedys w trabancie tyle ze nieb.-czarne. dalem wtedy za nie w tesco 98zl ... owszem ladne ale i tak po roku czy dwoch lekko sie mechaca. a pozniej juz mi sie gdzie lekko cos przetarlo
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
ODPOWIEDZ