Jakie opony letnie ?!?!
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
z oponami to tak jak ktoś chce zeby ładnie wygladały to proponuje kierunkowe tylko ze kierunkowe sa z reguły głosnie niewiele firm robi opony kierunkowe i ciche a jak chcecie dobre i ciche to proponuje pirelli lub michelin ze zwykłym bierznikiemtakie sa najcichsze ale to zalezy tez od zasobnosci portweladobrymi zamiennikami michelina sa klebery i nie sa wcale drogie
- Sebek
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
- Kontakt:
Polecam Dunlopy SP Sport 2000!
Audi A4 Avant
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Honda CBF
Dostęp do części do wszystkich marek!!!
mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
-
- Junior
Widzisz Ty polecasz Dunlopy Sp sport 2000 ja uważam że te oponkisą sliskie jak nie wiem ale jednak na suchym jest dobrze. wiem coś o tym bo już na sp sport 2000 zrobiłem dobre 30 tyś km ale wtedy jeszcze maluchem i jak popadało to prawie się nie dao jeździć. ideałem do naśladowania jest SP Sport 9000. Jest to jedna z najlepszych obecnie produkowanych opon. Ma wspanaiałe właściwości jezdne zarówno na mokrej jaki i na suchej nawierzchni. Kolejną moja propozycją jest tańszy Uniroyal Rain Sport albo TOYO Proxes T1-S. obecniejeżdżę własnmie nja Toyo i nie mogę nicp owiedzieć gdyż mam je załozone od niedawna i zrobięłm zalewie na nich 1000 km. Te opony o których pisałem to oponki z górnej półki ale pod tym względem nie należy oszczędzać gdyż tutaj chodzo i o nasze bezpieczeństwo.
http://www.darek1223.205.pl zdjecia opis hehe trzeba usprawnic furke 

-
- Nowicjusz
- d_ARC
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Rallye16 - powoli, ale do przodu :)
- Numer Gadu-gadu: 2897169
- Kontakt:
Z letnich polecam Toyo Proxes T-1S i Fulda Carat Extremo. Żadnych ContinentaliEcoConti czy Navigatorów bo sobie krzywdę można zrobić
No ale temat troszki nieaktualny się robi, zima za pasem - maci może jakieś typy na zimówki patrząc pod kątem KJS itp.
Do tej pory toczyłem się starym Essim 1.3 na Gislaved Nordfrost (jakoś tak to się zwało), oponki kierunkowe, kiedyś nawet kolce miały
i byłem bardzo zadowolony. No ale Git ma paskudny rozkład masy więc trzeba w jakieś gumy zainwestować. Co poza Good Year Ultra Grip polecacie 

No ale temat troszki nieaktualny się robi, zima za pasem - maci może jakieś typy na zimówki patrząc pod kątem KJS itp.
Do tej pory toczyłem się starym Essim 1.3 na Gislaved Nordfrost (jakoś tak to się zwało), oponki kierunkowe, kiedyś nawet kolce miały