Panowie pytanko mam - Musze kupic uszczelke pod glowice do mojego 1.4 TU3M, ale nie wiem jakiej firmy. Poradzcie cos.
I jeszcze jedno na czym polega "tuning" trzonka zaworu czy jak to tam ktos pisal w innym temacie :>
Wczoraj, wymieniłem krzyżak przekładni kierowniczej W końcu autko dużo lepiej się prowadzi Przy okazji sprawdziłem tarcze hamulcowe i okazało się, że nowa tarcza TRW Lucas uległa zwichrowaniu, przez co mam lekkie bicie kierownicą przy hamowaniu
No można się załamać, bo sporo pieniądzów za nie dałem i miały być super, a tu się wakacje zbliżają i trza powoli szykować autko na bieszczadzki trip ;(
Ostatnio zmieniony 01 lip śr, 2009 9:58 pm przez bananowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Wlasnie mi w sklepie polecili tarcze Bendix bo podobno na Brembo ludzie najwiecej ostatnio narzekaja. Moje sa proste caly czas a troche na nich juz pojezdzilem
Dzisiaj szybki serwis: wymiana pokrzywionych tarcz hamulcowych na nowe TRW, klocków, oleju z filtrem i uszczelki pokrywy zaworów Ogólnie udane popołudnie