szylem sam

Powiem że przy cenie <300zł już baaaaardzo poważnie zacznę się zastanawiać nad zakupem takiego windshota, myślę że nie będę odosobniony - powyżej tej kwoty wolę się sam pobawić tymbardziej że materiały są już kupione.munne pisze:Poprosilem Fergussa zeby sie postaral poprawic windschotta ze swojej oferty i ewentualnie zeby byla obcja wybrania ciemniejszego odcienia tkaniny, powiedzial ze sie postara. Zapytalem rownierz o rabat:) Cena w dniu dzisiejszym to 427zl, ale przy grupowym zakupie oczywiscie bedzie inna. Wspomnial tez ze udzieli nam 10% rabatu od ceny wiechers-sport.de, na rozporki firmy Wiechers Sport.
bateria mi w aparacie siadła i robię zdjęcia telefonem - ale w sobote ma być u mnie zlocik więc pewnie ktoś będzie miał aparat mogę porobić fotki z przystawioną miarką i oczywiście szczegóły jak to jest wciśnięte w szynę - jeśli Robson się zgodzi to założymy u niego na auto (moje w blaszaku bez aku) i się pofotografujeSlavko pisze:Marin, mam wielką prośbę. Jakbys miał czas czy mogłbys mi wysłać dokładniejsze zdjęcia tego windshota? Ktoś miał naprawde dobry pomysłwystarczy dopracować.
- teraz mi się tak nie wydaje mimo że Fergus zjechał do 427Marin205 pisze: wydaje mi się że 570 zł za windshot to normalna cena za takie coś ale mimo wszystko
znalazłem cenę w Rajchu 89 ojro czyli jakieś 356 zł + wiadomo przesyłka ale to niestety wersja, która troszkę inaczej chroni.Zywik pisze:chciałem tako-wego zamontować na wypad Eurotrip, ale niestety nie będzie mi to dane... aczkolwiek, czekam Picazzo na foto relacje
cena w dojczlandzie to min. 150 ojro wow!!