KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Re: KRAKÓW 2010 Zloty "Spoty" Spotkania

Post autor: Para »

Marin moze takie rozwiazenie byloby lepsze ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

_O_
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

Post autor: Marin205 »

pewnie że było by lepsze - w sumie to miałem tak robić ale żona się nie zgodziła , więc musiałem pójść na kompromis mój mniejszy garaż a obok jej grządka z kapustą - a już robiłem zapisy na ferrari i porszaki do tego garażu

Fox pisze:..........Taki garaz tylko ma taki minus ze troche obciach zrobic w nim chlew. ......................
spoko nic się nie martw, pojawi się obrączka na palcu to ULA Ci wytłumaczy parę rzeczy, m.in. rozkładając na czynniki pierwsze słowo CHLEW byś wiedział jak chodzi zegarek i co to ma wspólnego z Twoją osobą. Nawet Robsona miotełka wtedy Ci nie pomorze. :)
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Marin205 pisze: pojawi się obrączka na palcu to ULA Ci wytłumaczy parę rzeczy, m.in. rozkładając na czynniki pierwsze słowo CHLEW byś wiedział jak chodzi zegarek i co to ma wspólnego z Twoją osobą. Nawet Robsona miotełka wtedy Ci nie pomorze. :)
Widze ze probujesz jak mozesz mnie ratowac i przestrzec poki czas zeby sie w takie bagno jak malzenstwo nie pchac?:) Na szczescie na razie sie na zadne rewolucje w zwiazku nie zanosi i zyje nadzieja ze sama ceremonia niczego nie zmieni. W koncu Ula jest partnerka idealna, nie ma sie o co bac, aczkolwiek ustalilem juz ze nie bede nosil obraczki bo ani to ladne ani wygodne. Bedzie dobrze:)

A co do garazy z szybka to one sa raczej srodkiem eksponowania pojazdow a nie grzebaniu przy nich, wybebeszania czy skladania. Jak sie wyciaga z mi16 np alternator to mozna sie tak naklac i ze zlosci ciskac klucze ze lepiej miec w takim garazu rolety na taka okazje zeby nikt nie widzial:)

Ja planuje zrobic sobie warsztat w stodole. Trzeba w koncu kupic jakies rodzinne auto i 205 pojdzie na zasluzona emeryture. Nie bede juz nim wozil cementu ani jezdzil w zimie. Musze tylko jakos ta stodole ogarnac, zrobic tam jakis kanal czy wylewke i bedzie pieknie
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Fox pisze: Widze ze probujesz jak mozesz mnie ratowac i przestrzec poki czas zeby sie w takie bagno jak malzenstwo nie pchac?:) Na szczescie na razie sie na zadne rewolucje w zwiazku nie zanosi i zyje nadzieja ze sama ceremonia niczego nie zmieni. W koncu Ula jest partnerka idealna, nie ma sie o co bac, aczkolwiek ustalilem juz ze nie bede nosil obraczki bo ani to ladne ani wygodne. Bedzie dobrze:)
Generalnie nie przestrzegam , to naturalna kolej rzeczy , tak jak z lemingami co próbują przepłynąć morze. No ale priorytety mogą ulec zmianie

Ale prosty przykład:

Ula: Foxiu przygotowuję pyszny obiad dla Ciebie, więc jeśli możesz posprzątaj trochę by mi pomóc
Foxiu (ściśnięty za serce): oczywiście Kochanie że Ci pomogę, tylko zaniosę moje nowe śruby do speedlinów do auta, miałem co prawda je zamontować ale to może poczekać
Ula: świetnie, jesteś kochany , skoro idziesz do auta to wyrzuć śmieci i przy okazji zabierz dywan do wytrzepania i wracając kup śmietanę bym Ci mogła przyrządzić Twoją ulubioną sałatkę

po 60 minutach wchodzi Foxiu zziajany

Ula: Gdzie byłeś grzebieluchu - muszę teraz odgrzewać zupkę dla Ciebie (względność czasu w tym momencie miała miejsce)

tu filmik z wytłumaczeniem pojęcia względność czasu i co tak naprawdę miało miejsce http://www.youtube.com/watch?v=oIv-qVaFMsc

i już wiecie czemu u Foxia lśnią nowe śruby w speedlinach

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

A tymczasem w galerii klubowej www.galeria.peugeot205.pl pierwsze zdjecia ze zlotow w Warszawie :)
Megane Coupe 1.4
Obrazek
Awatar użytkownika
cejot
Forum Admin
Posiadany PUG: 205 Automatic, 205 El Charro, 205 ...

Post autor: cejot »

Para pisze:A tymczasem w galerii klubowej http://www.galeria.peugeot205.pl pierwsze zdjecia ze zlotow w Warszawie :)
Chyba wszyscy się bali coś wrzucić, więc przełamałem ten strach. :P
Co prawda tamto wybrzeże wyglądało całkiem przyjemnie, ale niestety niewiele miało wspólnego z 205. ;)
Jedź na biegu, żyj na luzie... :)

-----
205 '91 Automatic | 205 '92 El Charro | 205 '94 La Moisissure
Awatar użytkownika
gad
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 2.0 16v + 205 1.6 VTS
Kontakt:

Post autor: gad »

Panie i panowie, może nawet zwierzęta,
Jak już niektórym wiadomo, w ramach podtrzymania zeszło tygodniowej myśli, zrodziła się wizja wyjazdu na symboliczną kiełbaskę, do niejakiej Aldony z Gdowa:)
Mam nadzieje, że żaden szanujący się fan 205tki, nie odmówi sobie przyjemności zrobienia gnoju w tej zapyziałej dziurze z której pochodzi ww. Sucz 8)7
Termin najazdu został ustalony po mojej naradzie z samym sobą na niedzielne popołudnie.
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Para pisze:A tymczasem w galerii klubowej http://www.galeria.peugeot205.pl pierwsze zdjecia ze zlotow w Warszawie :)
Powiem tak Krakowska grupa jest silna. :)

Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Kontakt:

gad pisze:Panie i panowie, może nawet zwierzęta,
Jak już niektórym wiadomo, w ramach podtrzymania zeszło tygodniowej myśli, zrodziła się wizja wyjazdu na symboliczną kiełbaskę, do niejakiej Aldony z Gdowa:)
Mam nadzieje, że żaden szanujący się fan 205tki, nie odmówi sobie przyjemności zrobienia gnoju w tej zapyziałej dziurze z której pochodzi ww. Sucz 8)7
Termin najazdu został ustalony po mojej naradzie z samym sobą na niedzielne popołudnie.

Słyszałem, że będzie to jeden z lepszych spotkań i że czeka naprawdę całe mnóstwo atrakcji :D Niestety wygnało mnie znowu z Krakowa więc raczej nie dam rady dotrzeć. Bawcie się dobrze i o relację poproszę :W ... No chyba, że się nie nada przez cenzurę O-)
Megane Coupe 1.4
Obrazek
robson
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: robson »

W kupie siła,:W
Ostatnio zmieniony 13 cze ndz, 2010 1:09 pm przez robson, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Fox
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
Numer Gadu-gadu: 6433729
Kontakt:

Post autor: Fox »

Ja niestety chyba też nie dotrę:( Przez telefon wyraziłem co prawda Przemkowi wyrazy optymizmu i wielkich chęci, ale zapomniałem zupełnie że dziadek dzisiaj organizuje rodzinny spęd w Gołyszynie i że całe popołudnie mam zorganizowane:(
robson
Peugeot 205 Master

To kto jedzie do Pszemka :W
pszemeq
Uzalezniony
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1459401

Post autor: pszemeq »

Ja jadę 8)7
Awatar użytkownika
Manwe
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 lacoste'86, 205 gti ph1'87, 309 ph1 3d graffic'89, citroen ax ph1'86, citroen bx ph1'86
Numer Gadu-gadu: 7424729
Kontakt:

Post autor: Manwe »

kochane sępiki kojarzy ktoś z pod parku wodnego można by się zakręcić koło maski
DSC00271.JPG
DSC00272.JPG
generalnie auto w kiepskim stanie, a zdjęcia były robione dosłownie w biegu 8)7 jak zawitam tam to jeszcze go pomęczę i może ustalę właściciela :W

a to już inny okaz spod muzeum lotnictwa cytrynka GSA palace na 3 biegowym automacie, koleś ma jeszcze dwa podobno w dużo lepszym stanie:
Załączniki
DSC00270.JPG
DSC00269.JPG
DSC00268.JPG
DSC00267.JPG
DSC00265.JPG
DSC00264.JPG
DSC00263.JPG
DSC00262.JPG
DSC00261.JPG
DSC00260.JPG
DSC00259.JPG
Obrazek
szukam zderzaków z green'a, lacoste'a, białego cj lub open'a
przygarne silnik ET3, gumowy spojler tylnej klapy Peugeot 309 gti, licznik z obrotomierzem z bx'a ph1
robson
Peugeot 205 Master

Pszemek bardzo dziękujemy za gościne,było super,wielkie zaskoczenie tym co masz w szopie i nie tylko.Maja wklej fotki. :W
Zablokowany