A poza tym furę masz tak odpicowaną, że szczena opada

Niejeden by się za GTI, albo Indianę zamienił

A ja dzisiaj godzinkę łaziłem w zamszowych bucikach, bo poczułem wiosnę :/ Do teraz czuje, że się trzęsę. A Indiana przez tą pogodę nabrała błotnistego kolorkurobson pisze:Micek druan dobrze pisze nasze maszyny, zimą to zimują w garażachdruan pisze:W Krakowie zimą nikt nie jeździ pugamichyba że ma jakiegoś diesla do tłuczenia to tak
,ja nie mam sumienia z psem wychodzić na taką pogode
,a co dopiero wyjeżdzać pugiem z ciepłego garażu
Ale bardzo chętnie bym poznał sympatycznego kolege Micka
Rafa zrób pare fotek ze spotkaniaRafGentry pisze:Yo ekipa! W razie czego, to umówmy się jakoś około 13 tak na sztywno na placyku pod stadionem Cracovii. Ulica Kałuży, miedzy hotelem Cracovia, a stadionem. Powinniśmy się wszyscy pomieścić.
Jakby co, to możecie do mnie dzwonić ok.12:30, powinienem mieć info od Micka, co i jak
Wpadnij, to sam zrobiszrobson pisze:Rafa zrób pare fotek ze spotkaniaRafGentry pisze:Yo ekipa! W razie czego, to umówmy się jakoś około 13 tak na sztywno na placyku pod stadionem Cracovii. Ulica Kałuży, miedzy hotelem Cracovia, a stadionem. Powinniśmy się wszyscy pomieścić.
Jakby co, to możecie do mnie dzwonić ok.12:30, powinienem mieć info od Micka, co i jak