fajne foty, widać na nich, że mam zielone szyby a tak bardziej powaznie to zdjęcia "leo bawi się w śniegu" wyszły zajebiście... marzeniem, pewnie nie tylko moim spotkac się jeszcze raz w zimowej scenerii... oczywiście na spotkaniu nie może pod żadnym pozorem zabraknąć pewnej rajdówy z halogenami na masce
no wielkie dzięki Dżonie Dobra Nadziejo,zajebiste fotoski(oczywiście chodzi o jakość )
Pare pozycji z marszu przez "białe" wyszło całkiem dobrze co?
Róbcie coś znowu....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - póki śnieg jest
luzak, ja przglądając nie widziałem zielonych szyb, nie myślałem żeby na to zwrócić uwage, a teraz pewnie specjalnie piszesz żeby się pochwalić i żeby wszyscy mogli zobaczyć hehehe żarty żarty
a te fotki to obojętne czym byłyby robione i jak... i tak by wyszły fajnie... jakby inaczej...
Chętnie sprawiłbym sobie chociaz na chwile zimówki i możnaby coś znów urządzić nie wiecie czy skoda ma ten sam rozstaw śrub?
Leo - klikasz prawym na tym linku i dajesz - zapisz jako..
Jak juz sciagniesz na twardziela to jeszcze musisz miec QuickTime Playera! Do pobrania np. TUTAJ
siema mam te zdjecia z waszego zlotu...ale niestety mam mały problemik bo miałem niespodziewany format :/ i mi wszystkie hasła wcięło , i nie mam teraz dostępu do serwera na stronie
musze czekac az misiek wróci z ferii :/ jak tylko pojawia sie na stronie to dam znac...
pozdro
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Widze że są problemy z formatem MOV... niestety Nikon podobnie jak Peugeot lubi niekonwencjonalne rozwiązania...
Zaraz wrzuce tutaj ten filmik ale spod AVI...